Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'yi 2023 hedefleriyle biz buluşturacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'yi 2023 hedefleriyle biz buluşturacağız

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 5 ildeki il kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı. Erdoğan, "Türkiye'yi 2023 hedefleriyle biz buluşturacağız. Cumhur İttifakı ile birlikte hep daha ileri gideceğiz." dedi.

2021.01.19 13:40 - Son Güncellenme: 2021.01.19 13:57 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'yi 2023 hedefleriyle biz buluşturacağız

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Düzce, Çorum, Amasya, Bartın ve Karabük İl Kongrelerine Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantıyla katıldı.

Yaptığı konuşmada, ekonomi ve hukuk alanında hazırlanan reform düzenlemeleri hakkında açıklama yapan Erdoğan, "Şimdiden reform gündemimizi oluşturmaya başladık. Ekonomi ve hukukta reform adımlarıyla ilgili hazırlıklarımız kamuoyuna sunma aşamasına geldi. Köklü reformlar için yürüttüğümüz çalışmaları da günü geldiğinde milletimizle paylaşacağız" dedi. 

Erdoğan'ın açıklamaları:

En kısa sürede tüm illerimizdeki teşkilatlarımızla ve vatandaşlarımızla yüz yüze görüşmeyi, kucaklaşmayı diliyoruz. Nefsi arzularımıza kapılmadan, halka ve Hakk'a hizmet için son güne kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. AK Parti, Türkiye'nin sadece son 18 yılının değil, inşallah daha uzun yıllar boyunca geleceğinin de partisidir. Türkiye'yi 2023 hedefleriyle biz buluşturacağız. Cumhur İttifakı ile birlikte hep daha ileri gideceğiz. 

Toplumlar ve insanlar gibi partilerin de hayat yolunda önemli dönüm noktaları vardır. Biz 2001 yılında partimizi kurduğumuzda Türkiye yakın tarihinin en uzun krizlerinden birini yaşıyordu. Milletimiz, AK Parti'yi bir umut olarak görmüş ve 15 ay gibi kısa bir süre sonra, hem de güçlü bir şekilde tek başına iktidara getirmiştir. Ülkemizi demokraside ve ekonomide muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için var gücümüzle çalıştık. 18 yılda karşımıza çıkarılan engelleri asla unutmayacağız. 

Siz her projemize karşı çıkanlara, her yatırımlarımızı engellemeye çalışanlara bakmayın. Her projeden onlar da faydalanıyor. Milletimiz istemezükçülüğü hayat biçimi haline getirmiş olanların gerçek yüzünü bildiği için 18 yıldır hiçbirine itibar etmedi, etmiyor. Salgın krizi, sağlık altyapımızın, depremler, afet altyapımızın gücünü göstermiştir. 

Uluslararası alanda sözü dinlenmeyen bir ülkeden, taraf olduğu her konuda süreçlerin gidişatını değiştiren bir ülke konumuna yükseldik. Salgın sonrası sistemde en çok öne çıkan güç olarak görülen ülkenin Türkiye olmasının gerisinde böyle bir arka plan vardır. Projesi olan, programı olan Cumhur İttifakı'dır. Diğerleri sadece eski Türkiye kalıntısı polemiklerle, yalanlarla siyaset yapıyormuş gibi görünerek vakit öldürüyor. Daha kendi partileri içindeki, tacizlerin, tecavüzlerin, hırsızlıkların hesabını veremeyenlerin bu ülkenin topyekün yönetimine talip olmaları tam bir kara mizah örneği. 2023 seçimlerine kadar hem parti teşkilatları hem hükümet hem Meclis grubu olarak var gücümüzle çalışarak milletimizin karşısına bir kez daha alnı ak olarak çıkacağız. 

EKONOMİ VE HUKUKTA REFORM

Şimdiden reform gündemimizi oluşturmaya başladık. Ekonomi ve hukukta reform adımlarıyla ilgili hazırlıklarımız kamuoyuna sunma aşamasına geldi. Köklü reformlar için yürüttüğümüz çalışmaları da günü geldiğinde milletimizle paylaşacağız. 

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2021.01.19 13:40 - Son Güncellenme: 2021.01.19 13:57 - HABER MERKEZİ
A