Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin hak ettiği refah düzeyine gelmesi için ne gerekiyorsa yapacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin hak ettiği refah düzeyine gelmesi için ne gerekiyorsa yapacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Zonguldak-Kilimli yolu açılış töreninde açıklamalarda bulunuyor.

2022.02.05 14:33 - Son Güncellenme: 2022.02.05 14:48 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizin hak ettiği refah düzeyine gelmesi için ne gerekiyorsa yapacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak-Kilimli Yolu Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı Tünelleri ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'ne, Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantı ile katılıyor.

Erdoğan'ın açıklamaları:

Bu şehrin önünde artık yeni bir sayfa açılıyor. Biz de bu altyapılarla donatarak Zonguldak'ı büyük ve güçlü Türkiye'nin parlayan yıldızı haline getirmenin gayreti içindeyiz. Zonguldak ile Kilimli'yi adeta bütünleştirmiş oluyoruz. Ulaşım daha hızlı ve konforlu şekilde sağlanabilecektir. Her iki istikametteki projelerin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Ulaşımdaki bu imkanların Zonguldak'ın en iyi şekilde değerlendireceğinden şüphe duymuyorum. 

Şehrimizin merkezindeki ve çeşitli ilçelerdeki enerji iletim hatları, trafo merkezleri gibi altyapılar yenilendi, genişletildi. Emeği geçen kurumlarımıza, işçisinden mühendisine herkese teşekkür ediyorum. 

Türkiye'nin demokrasi ve kalkınma mücadelesinde bugün geldiği yere baktığımızda yapılan reformların çok büyük bir bölümünün altında bizim imzamızın olduğu görülecektir. Güvenliğini sağladığımız her alanda hak ettiği hizmetlere kavuşturduğumuz Türkiye'yi, dünyanın en büyük 10 ekonomisine sokacak atılımı başlattık. İnşallah bu hedeflerimize de ulaşacağız. Bu devrim de öyle kolay ilerlemeyecek. Salgın döneminde herkes içine kapanırken bizim üretime ve ihracata yüklenmemizin sebebi bu fırsatı değerlendirmek. Türkiye'nin büyümesini istemeyenler ellerinden geleni arkalarına koymayacaklar. 

DOĞALGAZ VE ELEKTRİK FATURALARI AÇIKLAMASI

Çalışanlarımızı hayat pahalılığı altında ezdirmemek için asgari ücretten maaşlara kadar her konuda ciddi iyileştirmeler yaptık. Gelişmelere göre enflasyon farkı başta olmak üzere tüm çalışanlarımızın kazanç seviyelerini korumaya devam edeceğiz. Doğalgaz, elektrik ve akaryakıt artışlarını yansıtmamak için neredeyse yatırım bütçemizin tamamı kadar sübvansiyon yaptık. Elektrik faturaları ile ilgili şikayetler üzerine en düşük kademe tarifenin miktarını aylık 150'den 210 kilowatt'a yükselttik. 

"TÜM TÜRKİYE'YE SÖZ VERİYORUZ, HAYAT PAHALILIĞI MESELESİNİ ÇÖZECEĞİZ"

Zonguldak'tan tüm Türkiye'ye söz veriyoruz. Hayat pahalılığı meselesini de çözeceğiz. Milletimizin hak ettiği refah düzeyine gelmesini sağlamak için ne gerekiyorsa yapacağız. 

 

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2022.02.05 14:33 - Son Güncellenme: 2022.02.05 14:48 - HABER MERKEZİ
A