Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya heyetini kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya heyetini kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Libya Başkanlık Konseyi Başkanı Muhammed Yunus el-Menfi ve beraberindeki heyetle çalışma ziyaretinde bir araya geldi.

2021.03.26 17:26 - Son Güncellenme: 2021.03.26 17:42 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya heyetini kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Vahdettin Köşkü'nde Libya Başkanlık Konseyi Başkanı el-Menfi, konsey üyesi Abdullah Hüseyin El Lafi ve beraberindeki heyetle görüşmesi saat 17.05'de başladı.

Görüşmede, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da yer alıyor.

Libya Başkanlık Konseyinin, göreve başlamasının ardından Türkiye'ye düzenledikleri bu ilk ziyarette, Türkiye-Libya arasındaki köklü ilişkiler tüm yönleriyle gözden geçiriliyor.

İş birliğinin daha da geliştirilmesine yönelik adımların ele alındığı görüşmelerde, ikili ilişkilerin yanı sıra güncel, bölgesel ve uluslararası meseleler hakkında fikir alışverişinde de bulunuluyor.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2021.03.26 17:26 - Son Güncellenme: 2021.03.26 17:42 - HABER MERKEZİ
A