Cumhurbaşkanı Erdoğan, Japonya Başbakanı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Japonya Başbakanı Fumio Kishida ile telefonda görüştü. Erdoğan, Kishida'yı Türkiye'ye davet etti.
2023.07.06 13:26 - Son Güncellenme: 2023.07.06 13:30 - Siyaset - HABER MERKEZİ
İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildiği; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Japonya Başbakanı Fumio Kishida ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Görüşmede Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yeniden Cumhurbaşkanlığına seçilmesi dolayısıyla tebriklerini ileten Japonya Başbakanı Fumio Kishida'ya teşekkür etti. Türkiye ile Japonya stratejik ortaklığının bu yıl onuncu yıl dönümü gelecek sene ise diplomatik ilişkilerinin tesisinin 100'üncü yılının kutlanacağını anımsatan Cumhurbaşkanımız Erdoğan, ikili iş birliğini ekonomi, enerji, tarım, eğitim, savunma, afet yönetimi, bilim ve teknoloji gibi geniş bir yelpazede ilerletmek istediğini vurguladı.
Asrın felaketi olan Kahramanmaraş depremleri karşısında Japonya tarafından sergilenen destek ve dayanışmanın devam etmesi temennisinde bulunan Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Japonya'nın Türkiye'nin terörle mücadelesine daha somut katkılar vereceğine inandığını söyledi.
Görüşmede, Cumhurbaşkanımız Erdoğan Japonya Başbakanı Fumio Kishida'yı Türkiye'ye davet etti.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
00:12
-
04:36
-
00:27
-
05:44
-
01:46
En Çok Okunanlar
- Bursa'da benzinle sobayı harlamak isterken...
- Dönerciden skandal hareket! O görüntüsü...
- Korkunç olay! " Necla teyzeyi diri diri...
- Santorini artık depremi bekliyor:...
- Bursa'daki ünlü restoranda mide bulandıran...
- Bahçeli'nin sağlık durumu nasıl? İşte son...
- Katliam gibi kaza! Otobüs uçuruma...
- NASA'dan korkutan açıklama: Çarpma...
- Kayseri'den Bursa'ya geliyordu: Herkes onu...
- Kazada hurdaya dönen otomobilin sürücüsü...
- Zamlı bayram ikramiyesi ne kadar olacak?
- 45 günde 6 kez yakalandı, hepsi iade...
- 3 bin 500 yıl öncesine ait firavun mezarı...
- Bursa'da kadınlara özel kahvehane
- 'Altına bir iştah var' Gram altın kafaları...