Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyon dünya genelinde arttı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi'nin (İSEDAK) 37'nci Bakanlar Toplantısı'na video mesaj gönderdi. Erdoğan mesajında "Enflasyon dünya genelinde arttı. Sorunlara kalıcı çözüm üretmemiz gerekiyor" dedi.
2021.11.24 10:50 - Son Güncellenme: 2021.11.24 11:14 - Siyaset - HABER MERKEZİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi'nin (İSEDAK) 37'nci Bakanlar Toplantısı'na video mesaj gönderdi.
Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:
Enflasyon dünya genelinde arttı.
Salgını her alanda çok derinden hissettik. Arz talep dengesizliği emtia fiyatlarını artırdı. Küresel emtia fiyatlarındaki olağan dışı seyir dünyada enflasyon oranlarını tetikledi. Sorunlara kalıcı çözüm üretmemiz gerekiyor.
Filistin davamızı sonuna kadar savunmakta kararlıyız. İİT üyesi ülkeler olarak Filistin davasını zaafa uğratacak her türlü hareketten kaçınmalıyız.
İsrail'in Doğu Küdüs ve Batı Şeria'daki yasa dışı yerleşim, yıkım, zorla yerinden etme, müsadere, tahliye politikalarına dur demeliyiz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi'nin 37'nci Bakanlar Toplantısı'na video mesaj gönderdi https://t.co/Uqp4iXAVn1
-- AA Canlı (@AACanli) November 24, 2021