Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehitler için başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehitler için başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır şehit olan polis memuru Atakan Arslan ile Hakkâri'de çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Uğur Bora ve Piyade Er Mehmet Günay için başsağlığı mesajı yayımladı.

2020.05.30 19:55 - Son Güncellenme: 2020.05.30 21:37 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehitler için başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında, "Diyarbakır'da silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memurumuz Atakan Arslan ile Hakkâri'de çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Uğur Bora ve Piyade Er Mehmet Günay'a Allah'tan rahmet, ailelerine, sevenlerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Mekânları cennet olsun.

Ülkemize yönelik terör tehdidi sona erene, son terörist etkisiz hale getirilene kadar terörle mücadelemiz kesintisiz ve kararlı bir şekilde devam edecektir. Rabbim kahraman güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun." ifadelerine yer verdi.

Tokat'a şehit ateşi düştü

Hakkari'de, teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Uğur Bora'nın (28) acı haberi, Tokat'ta yaşayan ailesine ulaştı.

Hakkari'de görev yapan Piyade Uzman Çavuş Adem Akın, Çukurca'da teröristlerle girilen çatışmada şehit oldu. Akın'ın şehadet haberi, Tokat'ın Niksar ilçesine bağlı Yolkonak beldesinde oturan ailesine ulaştı. Nuriye ve Turan Bora çiftinin 4 çocuğunun ikincisi olan, evli ve 1 çocuk babası Bora'nın ailesine acı haberi Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ve askeri yetkiler verdi. Şehadet haberini alan şehidin ailesi ve yakınları büyük üzüntü yaşarken, haberin duyulmasının ardından çok sayıda kişi, taziye için şehidin evine akın etti. Şehidin baba ocağına Türk bayrakları asıldı.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Uğur Bora'nın beldede toprağa verileceği öğrenildi. 

Hatay'a şehit ateşi düştü

Hakkari'de, teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Er Mehmet Günay'ın acı haberi, Hatay'ın Altınözü ilçesindeki baba evine ulaştı.

Hakkari'de görev yapan Piyade Er Mehmet Günay, Çukurca'da teröristlerle çıkan çatışmada şehit oldu. Piyade Er Mehmet Günay'ın şehadet haberi, Hatay'ın Altınözü ilçesine bağlı Kıyıgören Mahallesi'nde oturan ailesine ulaştırıldı. Şehidin cenazesi, Hakkari'de yapılacak olan askeri törenin ardından Hatay'a gönderilecek.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2020.05.30 19:55 - Son Güncellenme: 2020.05.30 21:37 - HABER MERKEZİ
A