Corona paniği dünyayı sarmışken sosyal medyada 'Bu kadarı da olmaz' dedirten görüntü

Corona paniği dünyayı sarmışken sosyal medyada 'Bu kadarı da olmaz' dedirten görüntü

Sosyal medya fenomeni Ava Louise corona virüsü alay etmek için çektiği videoyla tepkilerin hedefi oldu. Louise, uçak tuvaletinde corona virüsü challenge (meydan okuma) yaparak klozeti yaladı.

2020.03.17 16:29 - Son Güncellenme: 2020.03.17 16:42 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Corona paniği dünyayı sarmışken sosyal medyada 'Bu kadarı da olmaz' dedirten görüntü
00:06 Corona paniği dünyayı sarmışken sosyal medyada 'bu kadarı da olmaz' dedirten görüntü

İLGİLİ VİDEO

Corona paniği dünyayı sarmışken sosyal medyada 'bu kadarı da olmaz' dedirten görüntü

Dünya corona virüsü kriziyle kasıp kavrulurken, 7 bini aşkın insanın öldüğü salgında akılalmaz hareketler yapmaktan geri durmayanlar da dikkat çekiyor.

Sosyal medya fenomeni Ava Louise, kişisel hesaplarından paylaştığı videoyla mantık sınırlarını zorlayan bir challenge (meydan okuma) başlatmaya çalıştı. 'Corona virüsü challenge' etiketini kullanan Louise, uçak tuvaletine girerek klozeti yaladı.

Louise, Twitter hesabından da videoyu paylaşarak "Lütfen bunu RT'leyin, böylece insanlar uçaklarda nasıl hijyenik olunacağı görebilir" ifadelerini kullandı. Louise istediğine ulaştı ve farklı kullanıcılar da bu akıma katıldı. Ayrıca Louise'e tepki veren ve böyle bir şeye katkıda bulunduğu için tutuklanması gerektiğini söyleyenler de oldu.

Ava Louise, daha sonra yaptığı açıklamada klozeti yalamadan 40 dakika önce çamaşır suyuyla dezenfekte ettiğini söyledi. Louise, daha sonra paylaştığı Instagram hikayesinde bu video sayesinde 4.000 dolar (25.000 TL) kazandığını ifade etti. 

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2020.03.17 16:29 - Son Güncellenme: 2020.03.17 16:42 - HABER MERKEZİ
A