Çocukları bekleyen büyük tehlike

Çocukları bekleyen büyük tehlike

Çocuklarınız tarihi geçmiş çikolata ve şekerleme tehlikesi ile karşı karşıya. Şikayetvar'ın haberine göre; Bursa'da toptan gıda dağıtımı yapan bir firma son kullanma tarihi geçmiş ürünleri iade etmek istediğinde üretici firmadan "İleri tarih yazan boş ambalajlar gönderelim.

2013.05.09 18:45 - Son Güncellenme: 2013.05.09 18:45 - Eğitim - HABER MERKEZİ
A
Çocukları bekleyen büyük tehlike

Bayat çikolataların ambalajlarını yenileri ile değiştirip satın" yanıtını aldı. Bu toptancı teklifi kabul etmedi ama kabul eden firmalar olduysa?
Anne ve babalar dikkat. Çocuklarınıza çikolata alırken onların sağlığını tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Bursa'dan toptan gıda ve ihtiyaç maddeleri dağıtımı yapan bir firmanın gönderdiği şikayet büyük bir sağlık skandalını ortaya çıkardı. Son kullanma tarihi geçmek üzere ya da geçmiş çikolata ve yan ürünleri satın alan müşterilerin şikayetleri çocuklar üzerine oynanan sağlık oyununu ortaya çıkardı.

ÇOCUKLARIN SAĞLIKLARI İLE OYNUYORLAR

Artan şikayetler üzerine üretici firmaya ürünleri iade etmek isteyen toptancı firma aldığı yanıt ile şok oldu. Firma yetkilisi olayı şöyle aktardı:

"Son kullanma tarihi yaklaşan ve geçen çikolata ve yan ürünlerini müşterilerimizden iade aldık. Durumu üretici firmaya her yolla bildirdik. 16 Bin TL'lik mamullerini iade almıyorlar. En son bize 'Size boş ambalaj gönderelim. Son kullanma tarihi geçmeye yakın ve geçmiş ürünlerin ambalajlarını değiştirerek tekrar satın' şeklinde yanıt verdiler. Aldığımız yanıt ile şok olduk. Bu üretici firma ile ticaret yapan firmaların bizim durumumuza düşmemesi için uyarıyoruz. Aman dikkat çocukların sağlıkları ile oynuyorlar."

BAYAT ÇİKOLATALARA DİKKAT!

Son kullanma tarihi geçmek üzere ya da geçmiş ürünlerin satıldığına dair çok fazla şikayet aldıklarına dikkat çeken Şikayet Uzmanları, "Tarihi geçmiş çikolatalardan zehirlenen çocuk vakalarını medyadan takip ediyoruz. Birçok çocuk yediği bozuk çikolata nedeni ile hastanelik oluyor. Sağlık denetimleri arttırılmalı" şeklinde uyardı.

Kaynak:www.sikayetvar.com

Diğer Eğitim Haberleri için tıklayın


2013.05.09 18:45 - Son Güncellenme: 2013.05.09 18:45 - HABER MERKEZİ
A