Çocuk sürücü dehşeti

Çocuk sürücü dehşeti

AYDIN'ın Nazilli İlçesi'nde geçen cuma yolun karşısına geçmek isteyen 91 yaşındaki Hamdi Onbaşıoğlu'na çarpıp kaçarak ölümüne neden olan minibüs sürücüsü, çocuk çıktı. Bugün polise teslim olan 16 yaşındaki O.S.'nin, kazayı yaptığı minibüsün anahtarını, babasından izinsiz aldığı anlaşıldı.

2013.07.15 14:25 - Son Güncellenme: 2013.07.15 15:03 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Çocuk sürücü dehşeti

Kaza, Nazilli İlçesi Pınarbaşı Mahallesi 15 Sokak'ta geçen cuma saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Bozdoğan İlçesi'ne bağlı Koyuncular Köyü'nde yaşayan, evli ve 4 çocuk babası Hamdi Onbaşıoğlu'na, ziyaretine geldiği kızı Ayşe Katraman'ın oturduğu Pınarbaşı Mahallesi'nde, yolun karşısına geçmek isterken bir minibüs çarpıp, uzaklaştı. Ağır yaralanan Onbaşıoğlu, kaldırıldığı Nazilli Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Kazanın ardından çevredeki mobese ve işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan polis, görgü tanıklarının ifadelerinden Onbaşıoğlu'na çarpan, arka camında 'Neden be gülüm' yazan, plakası alınamayan, beyaz renkli, kapalı kasa minibüsün ve şoförünün bulunması için çalışma başlattı.

ÖLDÜĞÜNÜ MÜŞTERİLERDEN DUYMUŞ

Polisin çalışması sürerken, Onbaşıoğlu'na çarpan minibüsün ehliyetsiz sürücüsü O.S., bu sabah babası Vahdettin S. ile Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelip, teslim oldu. Pazarlarda babasıyla kar helvası satan O.S.'nin Onbaşıoğlu'na, gezmek için anahtarını babasından izinsiz aldığı 09 ND 488 plakalı minibüsle çarptığı anlaşıldı.

Gözaltına alınan O.S. ifadesinde, "Önümdeki otomobilin arkasından yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı amca ile bir an göz göze geldik. Durmaya çalıştım ancak mümkün olmadı. Yapabileceğim bir şey yoktu. Yardım etmek istedim. Ancak, yere düşüp başını çarptığı için kanıyordu. Korkup, kaçtım. Pazarda kar helvası satarken, kendi aralarında konuşan müşterilerden, çarptığım kişinin hastanede öldüğünü öğrendim. Bunun üzerine durumu gece evde babama anlattım. Üzgünüm" dedi.

O.S., polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.07.15 14:25 - Son Güncellenme: 2013.07.15 15:03 - HABER MERKEZİ
A