Çocuğunu hortumla dövdü: Evin kokmaması için...
Şanlıurfa'da 7 yaşındaki oğlu M.A.'yı tuvaletini altına yaptığı gerekçesiyle soğuk havada çatıda yıkayıp, hortumla döven A.A. ifadesinde, "Sürekli tuvaletini altına yapıyordu. Korkutmak ve bir daha altına yapmaması için hortumla dövdüm" dedi.
2025.02.18 15:51 - Son Güncellenme: 2025.02.18 15:54 - Güncel - DHA
Olay, önceki gün Süleymaniye Mahallesi'nde meydana geldi. 7 yaşındaki M.A.'nın tuvaletini altına yaptığını fark eden üvey anne E.A., durumu eşi A.A.'ya söyledi. Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan baba da oğlunu evin çatısına götürerek, üzerindeki giysileri çıkarıp, soğuk havaya aldırış etmeden suyla yıkadı. Babası yaşadığı korku ve soğuk nedeniyle ağlamaya başlayan çocuğunu bu kez hortum ile dövdü. Çocuğun ağlama seslerini duyan komşular, olayın fotoğraflarını çekip polise ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, A.A. ile E.A.'yı gözaltına alırken; M.A. ve diğer kardeşleri devlet korumasına alındı.
ÜVEY ANNE SERBEST
Gözaltına alınan baba A.A., emniyetteki ifadesinde, amacının çocuğunu korkutmak olduğunu söyledi. Çocuğunun sürekli tuvaletini altına yaptığını belirten A.A., "Sürekli tuvaletini altına yapıyordu. Olay günü yine altına yaptığı için evin kokmaması için çocuğu çatıya çıkarıp, yıkadım. Daha sonra da korkutmak ve bir daha altına yapmaması için hortumla dövdüm. Pişmanım" dediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.A. tutuklanırken, üvey anne E.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
00:56
-
00:13
-
01:44
-
00:19
-
01:06
En Çok Okunanlar
- Bursa Kükürtlü'de satılacak! İşte satış...
- Aracı muayeneden geçemeyen sürücü...
- Bursa'daki tarihi handa isyan ettiren...
- Başkan Bozbey duyurdu! Bursa'ya yeni köy...
- Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'felaket' dediği...
- Bursa'daki ünlü benzinlikte olay! İstasyon...
- Bunu yapan insan olamaz! Bursa'da kan...
- Rakamı duyanın ağzı açık kalıyor! Bir...
- Kahreden haber: Önce babası sonra kendisi...
- 'Bal' diye 'zehir' yedirmişler! Ünlü marka...
- Bursa'da beklenen kavuşma gerçekleşti:...
- Sigaraların ÖTV oranları yeniden belirlendi!
- Şinasi Yurtsever'e veda! Oyuncu Ahmet...
- Bursa'da otomobil dereye uçtu!
- Ehliyet sınavında akıllara durgunluk veren...