Cocu talimatı verdi

Cocu talimatı verdi

Fenerbahçe teknik direktörü Phillip Cocu, Süper Lig'in 9. haftasındaki Demir Grup Sivasspor maçı öncesi kadroda değişiklik yapmayı düşünmüyor.

2018.10.15 18:13 - Son Güncellenme: 2018.10.15 18:16 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Cocu talimatı verdi

Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu cumartesi oynanacak Demir Grup Sivasspor maçına Medipol Başakşehir maçının kadrosu ile çıkma kararı aldı.

Takımın yeni sisteminden memnun olan Hollandalı teknik adam Sivas'ta da sahaya 2-4-2-2 dizilişi ile çıkacak. Kalede yine Harun'a görev verecek olan Cocu savunmanın göbeğinde Skrtel-Neustader ikilisini bozmuyor.

İkilinin önünde sağda Hasan,solda Isla'ya forma verecek olan Hollandalı teknik adam göbekte Reyes-Jailson'u yine yanyana oynatmayı düşünüyor.

Phillip Cocu, dörtlü bloğun önünde Eljif Elmas ve Ayew'i forvette ise yine Frey-Slimani ikilisini sahaya sürmeyi planlıyor. Tedavisi süren Slimani'nin maça yetişememe ihtimalinde ise Soldado'ya hazır ol talimatı verildi.

Milli oyuncuların dönüşü ile tam takım halinde çalışma imkanı yakalayan sarı lacivertliler,zorlu periyoda günde çift antrenmanla hazırlanıyorlar.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.10.15 18:13 - Son Güncellenme: 2018.10.15 18:16 - HABER MERKEZİ
A