Cinayete gidiş güvenlik kamerasına yansıdı

Cinayete gidiş güvenlik kamerasına yansıdı

Bartın'ın Kozcağız beldesinde bir hafta önce, kuaförlük yapan eski eşini öldüren adamın av tüfeği ile eşini öldürmeye gitmesinin görüntüleri, güvenlik kamerasına yansıdı.

2013.04.17 10:38 - Son Güncellenme: 2013.04.17 10:43 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Cinayete gidiş güvenlik kamerasına yansıdı
01:20 Eşini öldürmeye böyle gitti

İLGİLİ VİDEO

Eşini öldürmeye böyle gitti

Kozcağız'da bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Yüksel C., siyah bir araçla eski eşinin iş yerinin bulunduğu sokağa park ederken görünüyor. Arabada bir dakika durduktan sonra elinde av tüfeği ile eşinin iş yerine gidiyor. Yüksel C.'nin tüfekle karşıdan karşıya geçerken rahat tavırları ise dikkat çekiyor. Yaklaşık bir dakika sonra da, av tüfeği ile koşar adımlarla aracına binerek olay yerinden uzaklaşıyor.
OLAY
Kozcağız beldesinde bir hafta önce Yüksel C., boşandığı eşi Canan Ç.'nin (25) Mustafa Kemal Paşa Caddesi'nde bulunan kuaför dükkanına giderek tartışmış, kaçarak alt katta bulunan fırına giren eşini tüfekle vurarak öldürmüştü. Olay, Canan Ç.'nin 4 yaşındaki küçük kızının gözleri önünde olmuştu. Kozcağız'da oto boyacısı olan Yüksel C., eski karısına tüfekle 5-6 el ateş edip 74 AP 044 plakalı araca binerek olay yerinden kaçmış ve 4 saat sonra yakalanmıştı.
Öte yandan, iddialara göre yaklaşık bir ay önce nafaka davasını kazanan Canan Ç. için, nafakayı ödemeyen Yüksel C.'nin aracının bağlattırıldığı belirtildi. Katil zanlısı koca, tutuklanarak cezaevine gönderilirken, eşi de toprağa verilmişti.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.04.17 10:38 - Son Güncellenme: 2013.04.17 10:43 - HABER MERKEZİ
A