Cinayet zanlısı sahte kimlikle yakalandı

Cinayet zanlısı sahte kimlikle yakalandı

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları operasyonla adam öldürme suçundan hüküm giyen şahsı sahte kimlikle yakaladı. Emniyet ayrıca haklarında başka suçlardan hapis cezası bulunan 4 kişiyi gözaltına aldı.

2012.08.15 16:34 - Son Güncellenme: 2012.08.15 16:35 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Cinayet zanlısı sahte kimlikle yakalandı

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri yürütülmekte olan bir soruşturmayla ilgili yaptığı çalışma için dün gece operasyon düğmesine bastı. Ekiplerin Bursa'nın çeşitli mahallelerinde evlere yapılan baskınlarda hakkında kasten adam öldürmek suçundan kesinleşmiş 25 yıl hapis cezası bulunan bir kişi gözaltına alındı. Eş zamanlı yapılan operasyonda 6 farklı suçtan aranmakta olan 5 kişi gözaltına alındı.
Gözaltına alınan zanlıların evlerinde yapılan aramada 1 adet 7,65 mm çapında tabanca, bu tabancaya ait şarjör ve 9 fişek, 1 adet 9 mm çapında tabanca, bu tabancaya ait 2 şarjör ve 25 fişek, 1 adet av tüfeği ve bu tüfeğe ait 13 kartuş elde edilerek muhafaza altına alındı. Diğer yandan, kasten adam öldürmek suçundan aranan şahsın üzerinden sahte nüfus cüzdanı ve sürücü belgesi ele geçirildi.
Gözaltına alınarak emniyete getirilen zanlılar adliyeye sevk edildi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2012.08.15 16:34 - Son Güncellenme: 2012.08.15 16:35 - HABER MERKEZİ
A