Cinayet zanlısı çıktığı çatıdan inmiyor

Cinayet zanlısı çıktığı çatıdan inmiyor

BİNGÖL'de psikolojik sorunları olduğu belirtilen 30 yaşındaki Mehmet Ali Seçkin, arkadaşı 28 yaşındaki Yakup Polat'ı av tüfeğiyle öldürdükten sonra dün çıktığı inşaat halindeki binanın çatısından çevreye rastgele ateş etti.

2015.02.14 17:23 - Son Güncellenme: 2015.02.14 17:23 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Cinayet zanlısı çıktığı çatıdan inmiyor

Tüm uyarılara karşın teslim olmayan ve dün saat 14.30'da çıktığı çatıdaçatıdan inmeyen Mehmet Ali Seçkin, kendisini ikna etmeye çalışan polislere ateş açarak 3 polisi yaraladı. Dünden beri çatıdan indirilemeyen şahsın 75 yaşındaki babası da olay yerine getrildi ancak yine de ikna olmadı.

Edinilen bilgiye göre, psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Ali Sezgin adlı kişi, dün öğlen saatlerinde arkadaş olduğu Yakup Polat adındaki arkadaşını Çapakçur Deresi kenarında pompalı tüfekle öldürdükten sonra olayın yakınlarındaki  6 katlı bir inşaatın çatı katına çıkarak rastgele sağa sola ateş açmaya başladı.

Vatandaşın ihbarı ile bölgeye gelen polis zanlıyı ikna edemeyince bölgeye çok sayıda özel harekat polisi de sevk edildi. "İnmiyorum ben adam vurdum, benim için her şey bitti' ifadeleri üzerine bölgede araştırma yapan polis ekipleri dere yatağında bir erkek cesedi buldu.

Yakup Polat adlı kişiye ait olduğu tespit edilen ceset olay yerine sevk edilen gelen ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi morguna ardından otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

24 SAATİ GEÇTİ! 3 POLİSİ YARALADI

Zanlının eylemi 20. saatine girerken, çevreye açtığı ateş sonucu 2'si Özel Harekat'tan olmak üzere 3 polis yaralandı. 20 saattir bölgeye kimse yaklaştırılmazken, zanlıyı ikna çabaları ise devam ediyor.

Öte yandan, vurularak öldürülen Yakup Polat'ın cesedi dere yatağında bulundu. Polat'ın cesedi ambulansla morga kaldırıldı.

İDDİALAR...

Mehmet Ali Seçkin'in vurduğu Yukap Polat'ın inşaata getirilmesini istediği, yaşıyorsa teslim olacağını, öldüyse direnmeye devam edeceğini söylediği iddia ediliyor.

Başka bir iddia ise saldırganın ailesine ait altınları bozdurup pompalı tüfek ve kurşun aldığı yönünde.

Saldırganın daha önce de poliste suç kaydı olduğu önü süreldi. 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2015.02.14 17:23 - Son Güncellenme: 2015.02.14 17:23 - HABER MERKEZİ
A