Cinayet şüphelilerinin evi yine kundaklandı

Cinayet şüphelilerinin evi yine kundaklandı

ŞANLIURFA'da, 52 yaşındaki Halil Kaya'nın öldürülmesinin ardından cinayeti işlediği iddia edilen şüphelilere ait olduğu gerekçesiyle dün ateşe verilen 2 ev, bugün yine kundaklandı. Gerginliğin tırmanması üzerine polis mahallede güvenlik önlemlerini artırdı.

2013.04.17 15:18 - Son Güncellenme: 2013.04.17 15:19 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Cinayet şüphelilerinin evi yine kundaklandı

Şanlıurfa'da, geçen pazartesi gecesi Hekimdede Mahallesi'nde çıkan kavgada; av tüfeği saçmalarına hedef olan 52 yaşındaki Halil Kaya öldü, 21 yaşındaki oğlu Mustafa Kaya ise ağır yaralandı. Cinayetin ardından dün sabah saatlerinde Kaya ailesinin yakınları, olayın şüphelisi olduğu iddia edilen ve polis tarafından da her yerde aranan Sevda D., Şahin D., ve Ali K.'ya ait 2 evi ateşe verdi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, polisin yaptığı araştırmada evleri ateşe veren kişi ya da kişilere ulaşılamadı.
BUGÜN TEKRAR KUNDAKLANDI

İçinde bulunanlar tarafından boşaltılan şüphelilere ait 2 evde bugün yine yangın çıktı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye erleri, kısa süren çalışmanın ardından yangını söndürdü. Maddi hasara yol açan yangının çıkış nedenini araştıran polis ekipleri, mahalle sakinlerinin bilgisine başvurdu. Bir gün arayla 2 kez cinayet şüphelisi olarak aranan kişilerin evlerinin kim ya da kimler tarafından ateşe verildiğinin belirlenmesi için çalışma yapan polisler, yeni bir gerginlik yaşanmaması için mahallede güvenlik önlemi aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.04.17 15:18 - Son Güncellenme: 2013.04.17 15:19 - HABER MERKEZİ
A