Cinayet sonrası devren satılık

Cinayet sonrası devren satılık

Paris'te 3 PKK'lı kadının katil zanlısı olarak tutuklanan Ömer Güney'in babası İsmet Güney, Paris'e 10 kilometre uzaklıkta bulunan Saint Denis kentinde işlettiği restoranı devretmek için ilan verdiği belirtildi.

2013.02.25 17:46 - Son Güncellenme: 2013.02.25 17:47 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Cinayet sonrası devren satılık

Izgara ve kebap satışı yapılan restoranın 25 Ocak'tan bu yana kapalı olduğu; ilan sitelerine de işyerinin devri ile ilgili olarak ilanlar verildiği belirtildi. Konu ile ilgili kameralar karşısında konuşmaktan kaçınan esnafların bir bölümü baba İsmet Güney'in işyerini  uzun süreden beri devretmeyi düşündüğünü; İsmet Güney'in sadece devir için müşteri geldikçe işyerini açtığı belirtildi.

Restoran Paris'in yakın banliyösü Saint Denis'de Charronnerier sokağında İsmet Güney adına 'Tuzla Restoran' adı ile kayıtlı olmasına rağmen işyerinde 'Sedef Restoran' tabelası yer alıyor.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.02.25 17:46 - Son Güncellenme: 2013.02.25 17:47 - HABER MERKEZİ
A