Cihat Erbil hayatını kaybetti

Cihat Erbil hayatını kaybetti

Türk futboluna bir dönem damgasını vuran isimlerden olan Cihat Erbil de 65 yaşında hayatını kaybetti. Koluna aldığı krampon darbesi sonrasında sinirlerinde oluşan tümör nedeniyle sol kolunu kaybeden Erbil'in hayatı talihsizliklerle dolu. 31 yaşında oğlunu kaybeden Cihat Erbil, 2009 yılında katıldığı yarışmadan da istediği parayı alamadan ayrılmıştı.

2011.08.15 16:45 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Cihat Erbil hayatını kaybetti

Yakanlandığı kanser hastalığına yenik düşen Cihat Erbil 25 yıl önce koluna krampon darbesi alan ve sinir içerisinde tümör oluşmuş, hastalığın nüksetmesinin ardından geçirdiği ameliyat sonrasında sol kolunu kaybetmişti.

Erbil ölmeden yakınlarına "30 yıl önce bir maçta koluma krampon darbesi aldım. Aldığım darbenin ardından sinir kılıfı içinde bir tümör çıktı. 4-5 kez ameliyat oldum ve en son ameliyatımda kolumu temizlediler ve radyo terapiyle zararsız hale getirdiler. Tabii o zaman kolumun sakatlığını kimseye inandıramadım. O zamanlar takımla birlikte antrenman yaptığım için çok sağlamdım ve çevreye öyle görünüyordum. Özellikle rakip sahalara gittiğimde taraftarlar bana 'Sahtekar Cihat' diye bağırıyorlardı.

Bunlara ben çok üzülüyordum. İç yapımı kimse bilemez. Şu an ben kolumu kaybettim, belki de bana sahtekar diyenler, sahtekar olmadığımı görmüşlerdir. Bundan sonra belki utanırlar. İstanbul'da olsun birçok takımı çalıştırdım. İstanbul takımlarından Galata, Kasımpaşa, Eyüp, Zeytinburnu ve Gaziosmanpaşaspor ile şampiyonluklar yaşadım. Hastanede yatmamı sağlayan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Trabzonspor Onursal Başkanı ve eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz'a teşekkür etmek istiyorum. Hep benim yanımda oldular" demişti.

Cihat Erbil'in cenazesi yarın öğle namazında Fenerbahçe Camii'nden kaldırılacak. 

OĞLUNUN ÖLÜM HABERİNİ DEPLASMANDA ALDI

Oğlunu da 31 yaşında Uzakdoğu'da ölümcül bir virüse kurban veren Cihat Erbil, epilepsi krizleri geçiren oğlunun ölüm haberini deplasmanda aldı.   

VAR MISIN YOK MUSUN'A KATILMIŞTI

2009 yılında Acun Ilıcalı'nın sunduğu "Var mısın yok musun" programına katılan Cihat Erbil, bu yarışmada hedeflediği parayı alamadı.

Kendisi için 67 bin euro gerekliydi ama daha önemlisi eski talebesi olan futbolcu için büyük para istiyordu ama olmadı. Erbil, yarışmadan 70 bin TL kazanarak ayrılmıştı.

ACUN ILICALI: "PARAYI SON KURUŞUNA KADAR ÖDEDİM"

Yarışma sonrasında Acun Ilıcalı'nın, Cihat Erbil'in parasını ödemediğine dair haberler gündeme geldi. Konu ile ilgili açıklama yapan Acun ılıcalı ise "Yok öyle bir şey, Cihat ağabeyin parasını yarışmadan hemen sonra ödedik" dedi.
HÜRRİYET

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2011.08.15 16:45 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A