CHP'ye Gezi Parkı cezası

CHP'ye Gezi Parkı cezası

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, 16 ve 18 Haziran'da yapılan Taksim Gezi Parkı eylemlerine katılan 15 CHP'liye, karayolunu işgal ederek trafiği aksattıkları gerekçesiyle 77'şer lira para cezası uygulandı.

2013.07.15 15:55 - Son Güncellenme: 2013.07.15 15:56 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
CHP'ye Gezi Parkı cezası

 

CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat, parti binasında basın toplantısı düzenledi. Halil Furat, Ereğli'deki Gezi Parkı eylemlerine katılan, aralarında İl Başkan Yardımcısı Gül Güleryüz Korkmaz ile Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Karadeniz'in de bulunduğu 15 partiliye, trafik ekiplerince, karayolunu işgal ederek trafiği aksattıkları gerekçesiyle, Karayolları Trafik Kanunu'nun ilgili maddesi gereği 77'şer lira para cezası kesildiğini açıkladı. Furat, 16 ve 18 Haziran'daki eylemler nedeniyle 2 defa ceza kesilen Gül Güleryüz Korkmaz ve Mustafa Karadeniz'e cezalarla ilgili tebligatların ulaştığını, diğer partililere aynı şekilde tebligatların gelmeye devam ettiğini söyledi.

AF İSTEDİLER

Ceza kesilen partili sayısının artabileceğini belirten Halil Furat, şöyle dedi:

"Sayın Valimizin ve Emniyet Müdürümüzün bu olaylara müdahale etmesini istiyoruz. Bu olayların üzerine gölge düşmemesini istiyoruz. Kesilen cezaların af yoluna gidilmesini istiyoruz. Hiçbir ilçemizde olmayan uygulama Ereğli ilçemizde oldu. Trafiği aksattıkları gerekçesiyle, trafiği engelledikleri gerekçesiyle yöneticilerimize para cezaları verildi."

Toplantıya katılan Gül Güleryüz Korkmaz ile Mustafa Karadeniz ise konuyu yargıya taşıdıklarını söyledi. 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.07.15 15:55 - Son Güncellenme: 2013.07.15 15:56 - HABER MERKEZİ
A