CHP'ye Bursa'da şok suçlama!

CHP'ye Bursa'da şok suçlama!

BESOB Başkanı Arif Tak, "Esasında CHP de, bizim bu projemizin dört dörtlük bir proje olduğunu kabul ediyor. Ancak, bu projenin tamamlanması ile birlikte iktidar partisinin bundan çok önemli puan alacaklarını düşündükleri için önümüzü kesmeye çalışıyorlar" dedi.

2011.12.05 08:46 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
CHP'ye Bursa'da şok suçlama!

Bursa Hakimiyet gazetesinden Serkan İnceoğlu'nun yazısı...

Farklı esnaf iş kollarını, kent dışında bir araya getirmek isteyen Bursa Sanayi Sitesi'nin projesi hazır, ancak tam olarak yapımına başlanamıyor.

Tartışma ve davalarla 3.5 yıl geride kalırken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın ana ilke planına değişikliği, yolun açılmasına etken oldu.  Çevresel koşullar gerekçesiyle dava edildi.

Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) ile CHP'nin karşı karşıya geldiğine tanık olurken, dün Bursa Hayat'ta Murat Sevinç'in makalesinde, ilginç bir diyalog okuduk.

Has Parti'nin Has Sohbetleri'ne konuk edilen BESOB Başkanı Arif Tak, ana muhalefeti eleştiriyordu. CHP ile aralarında oluşan gerilimi de, yeniden gözler önüne seriyordu.

Şu sözleri aktarılıyordu:

"Esasında CHP de, bizim bu projemizin dört dörtlük bir proje olduğunu kabul ediyor. Ancak, bu projenin tamamlanması ile birlikte iktidar partisinin bundan çok önemli puan alacaklarını düşündükleri için önümüzü kesmeye çalışıyorlar. Gayri resmi görüşmelerimizde de, bunları söylemekten kaçınmıyorlar."

Yani...

CHP, kamusal ve kentsel çıkar gerekçeleri yerine, AK Parti iktidara karşı, kendi siyasi çıkarlarına göre davranmakla itham ediliyor.

YAZININ DEVAMI...

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2011.12.05 08:46 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A