CHP'nin karşısına 'Milli İrade'
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını tamamladığı 214 projenin resmi açılışını Başbakan Erdoğan yaptı. Bir kavşağın ismi dikkat çekti.
2014.01.14 21:42 - Son Güncellenme: 2014.01.14 21:42 - Güncel - HABER MERKEZİ
Aralarında parklar, köprülü kavşaklar, yaya üst geçitleri, aile yaşam merkezleri, hanım lokalleri, itfaiye binaları, katlı kapalı otoparklar, yer altı barajı, atık su ve içme suyu arıtma tesisleri, dış cephe yenilemeleri, meydan saatleri ve taksi duraklarının da bulunduğu 214 projenin resmi açılışını Başbakan Erdoğan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek birlikte yaptı.
KAVŞAK AÇILIŞINA YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ
CHP Genel Merkezi'nin önüne yapılan 'Milli İrade Köprülü Kavşağı'nın açılış nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi ve kavşak etrafında yoğun güvenlik önlemleri alındı. Genel Merkez önünde önlem alan TOMA araçları ve çevik kuvvet ekipleri dikkat çekti.