CHP lideri Özel: İktidar destek mi olacak yoksa köstek mi?

CHP lideri Özel: İktidar destek mi olacak yoksa köstek mi?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 21. Yüzyılda Yeni Sosyal Demokrat Belediyecilik Panelinde konuştu. Özel'in "Genel iktidar projelere katkı sağlayacak mı yoksa köstek mi olacak onu göreceğiz" açıklaması dikkat çekti.

2024.05.30 11:00 - Son Güncellenme: 2024.05.30 11:00 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
CHP lideri Özel: İktidar destek mi olacak yoksa köstek mi?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in açıklamalarından önemli başlıklar şöyle

-409 belediye başkanına söylüyorum. Ellerindeki anahtarlar bugün konuşup yarın dediklerini yaparlarsa iktidar partisi olmamızı sağlayacak anahtardır.

-OHAL şartlarında yapılan bir baskın rejimle Yargının atamalardan kararlarına hakimiyetin tek kişide olduğu sistem geldi.

-Genel iktidar projelere katkı sağlayacak mı yoksa köstek mi olacak onu göreceğiz.

-Türkiye, Cumhuriyet'in 2. Yüzyılında sosyal demokrat belediyecilik anlayışını izleyecek. Denetçilerden, birden fazla görevi birlikte yapmış ilçe yöneticiliği yapımı, sahada ortaya çıkabilecek uyumsuzluğu anında hissedecek, çözecek bir ekiple sahada bütün belediyelerimizi denetleyen bir büyük yapıyı oluşturduk.

-Yapılanları her 3 ay iller ve ilçeler için 6 ay, beldeler için yılda bir kez ellerine ulaştırılacak kendi karnelerinden takip edecekler.

-Başarının önündeki her türlü engeli ortadan kaldıracağız. Onlar tasfiye edilecekler.

-Cumhuriyet'in 2. Yüzyılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu bu partinin ilk seçimlerde iktidar olacağına inanıyorum.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2024.05.30 11:00 - Son Güncellenme: 2024.05.30 11:00 - HABER MERKEZİ
A