CHP'li Erzen'in eşi oruç tutanları aşağıladı

CHP'li Erzen'in eşi oruç tutanları aşağıladı

CHP'li Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'in eşi Meltem Ünal Erzen Twitter'da oruç tutanları aşağılayan ifadeler kullandı.

2013.07.17 13:21 - Son Güncellenme: 2013.07.17 13:21 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
CHP'li Erzen'in eşi oruç tutanları aşağıladı

 

Gezi Parkı olayları ile doruk noktasına çıkan siyasi gerginlik, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Twitter'da hakarete varan ifadelerle devam ediyor.
Hakaret düzeyindeki açıklamaların yapıldığı Twitter'da ağırlı olarak konular siyaset, din ve toplum üzerine yöneliyor. Bunlardan birisi de dün akşam saatlerinde yaşandı.

CHP'Lİ BAŞKANIN EŞİ ORUÇ TUTANLARI AŞAĞILADI

CHP'li Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'in, aynı zamanda da akademisyen olan CHP'li eşi Meltem Ünal Erzen Twitter'da oruç tutanlara yönelik aşağılacıyı ifadeler içeren bir tweet paylaştı. Erzen, "badem" diye aşağıladığı hükümet yanlısı bireylerin zekalarına da hakaret etti.

"BADEM IQ'LAR"

Erzen, oruç tutanlarla ilgili "Hah iftarları bitti galiba.. Düşmeye başladılar.. Badem IQ'lar.." gibi aşağılayıcı cümleler kullandı.

Kimi zaman çevreci, akademisyen ve CHP'deki sosyal sorumluluk projeleriyle öne çıkan Meltem Ünal Erzen, küçümseyici ve ötekileştirici üslupla attığı bu tweet sonrası takipçileri de dahil olmak üzere birçok kişiden tepki topladı.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2013.07.17 13:21 - Son Güncellenme: 2013.07.17 13:21 - HABER MERKEZİ
A