CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Olağanüstü Parti Meclisi Toplantısı'na katıldı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda düzenlenen Olağanüstü Parti Meclisi Toplantısı'na katıldı. Toplantı sonrası açıklama yapan CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın tutuklanmasına tepki gösterdi.
2025.01.19 18:00 - Son Güncellenme: 2025.01.19 18:01 - Siyaset - İHA
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanlığı'nda Olağanüstü Parti Meclisi Toplantısı düzenlendi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in başkanlık ettiği toplantıya CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel ve CHP'li milletvekilleri katıldı. Parti Sözcüsü Yücel, toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
"6 GÜN GEÇTİ"
Yücel, "Beşiktaş Belediye Başkanımız Rıza Akpolat'ın sabaha karşı bir şafak operasyonuyla gözaltına alınmasının üzerinden 6 gün geçti. Seçilmişlerin yargı eliyle bertaraf edilmeye çalışıldığı, hukukun siyaseti dizayn etmek için bir araç haline getirildiği, masumiyet karinesinin, lekelenmeme hakkının, 'tutuksuz yargılama asıl, tutuklu yargılama istisnadır' prensibinin ayaklar altına alındığı bir süreci hep birlikte yaşıyoruz. Bir davetiye ile çağırılsa ifade vermeye gidebilecek seçilmiş bir kamu görevlisi apar topar gözaltına alınıyor. İfadesi bile alınmadan 72 saat nezarette tutuluyor, daha sonra adliyeye sevk ediliyor. 12 saat de adliyede gözaltında tutuluyor ve hakkında tutuklamayı gerektirecek hiçbir somut delil bulunmamasına rağmen tutuklanıyor. Yaşananlar baştan sona bir 'yorma, yıldırma ve itibarsızlaştırma' süreci. Yorma, yıldırma ve itibarsızlaştırma süreci tutuklamadan sonra da devam ediyor" diye konuştu.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
00:23
-
00:32
-
01:12
-
02:34
-
01:44
En Çok Okunanlar
- Bursa'da bir kadın sinir krizi geçirdi! Ne...
- 54 yıl önce tam da bugün! Bursa'daki dev...
- Bursa'da bir garip akü şarjı
- Bursa'da 3 katlı apartmanda yangın: Yanan...
- Bankada parası olanlar dikkat!
- Yatak odasında üvey annesinin kemiklerini...
- UEDAŞ duyurdu: Bursa'da elektrikler...
- Bursa'da ekiplerin devriye sırasında...
- Bursa'da 12 yıl hapis cezasıyla...
- VAR sisteminde tarihi değişiklik!
- Meteoroloji 5 günlük hava tahminini...
- Kilauea Yanardağı tekrar harekete geçti!
- Kahreden olay! Tokat attığı adam hayatını...
- Otomobilin hurda yığınına döndüğü kazada 2...
- Piyasadan toplatılıyor! Çantadan yüksek...