CHP'de üye sayısında ciddi artış!
CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik operasyonun zamanlamasına dikkat çekti ve "19 Mart darbesinin 23 Mart öncesinde yapılmasının, bilinçli ve planlı olduğunu farkındayız" dedi. Böke, İmamoğlu'nun gözaltına alınmasının ardından CHP'ye yeni 40 bin üyenin katıldığını da aktardı.
2025.03.21 11:31 - Son Güncellenme: 2025.03.21 11:31 - Siyaset - CUMHURİYET
CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasının ardından başlayan eylemelere işaret ederek, demokrasi mücadelesinin süreceğini vurgulayan Böke "Kararlıyız. Bu kararlılığı bütün vatandaşlarımızın gözünün içinde görüyoruz" dedi.
İmamoğlu'na yönelik operasyonun zamanlamasına dikkat çeken Selin Sayek Böke, "19 Mart darbesinin 23 Mart öncesinde yapılmasının, bilinçli ve planlı olduğunu farkındayız" dedi.
"GÜNDE 20 BİN KİŞİ ÜYE OLDU"
Öte yandan Böke, Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasının ardından CHP'ye üye sayısında rekor bir artış olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
"Günde yaklaşık 20 bin kişi daha 'Ben de buradayım' dedi ve üye oldu. Sadece son 2 gün içerisinde partimize üye olmak için başvuran yurttaşlarımızın sayısı 40 bine ulaştı."
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
01:27
-
03:13
-
00:59
-
02:19
-
00:52
En Çok Okunanlar
- İki kişiyi öldürdü! Kaçamayacağını...
- Bursa'da bugün hava nasıl olacak? 5 günlük...
- Pençe kilit bölgesine terör saldırısı:...
- Böyle tiryakilik görülmedi! Şarampole...
- Motorine zam geldi, tablo değişti:...
- İsrail ordusu Gazze'de okulu vurdu: En az...
- Personel servis araçlarında yeni dönem!
- Bakanlık 'önemli uyarı' deyip duyurdu!...
- Oyuncu Leyla Okay hayatını kaybetti
- İnşaat iskelesinden düşen işçi hayatını...
- ABD, yeni gümrük vergileri sonrası 18...
- Grup Date'den 23 Nisan'a özel konser
- Bartın'da deprem
- Survivor'da büyük kavga! "Seni yarışmada...
- Şarkıcı Lvbel C5'ten kutlama! Hav hav...