CHP Bursa yönetiminden Başkan Turgay Erdem'e ziyaret

CHP Bursa yönetiminden Başkan Turgay Erdem'e ziyaret

CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal, CHP Bursa Milletvekilleri Erkan Aydın ve Yüksel Özkan, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

2019.04.18 15:18 - Son Güncellenme: 2019.04.18 15:23 - Bursa Bölge
A
CHP Bursa yönetiminden Başkan Turgay Erdem'e ziyaret

CHP Bursa İl Yönetimi ve CHP Bursa Milletvekilleri, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'i makamında ziyaret etti. Nilüfer Belediyesi Halk Evi'nde gerçekleşen ziyarette CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Bursa Milletvekilleri Erkan Aydın ile Yüksel Özkan, CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Turgay Erdem'e hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Osman Ayradilli, Zafer Yıldız, Adem Vural ile Remzi Çınar da yer aldı.

"HER ZAMAN YANINIZDAYIZ"

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'e başarılar dileyen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, "Seçilmiş olmanızdan dolayı sizi kutluyorum. Bu yapının, kesinlikle daha iyi bir Nilüfer'i ortaya çıkaracağına da inanıyorum" dedi.

CHP Bursa Milletvekilleri Erkan Aydın ile Yüksel Özkan da, başarı ve iyi dileklerini Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'e iletti. Aydın ve Özkan, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'e, "Her zaman yanınızdayız" mesajı verdi. 

AKKUŞ: BURSA'NIN VE TÜRKİYE'NİN GÜLÜMSEMESİNİ UMUYORUZ

Nilüfer ile birlikte Bursa'nın ve Türkiye'nin gülümsemesini umut ettiklerini belirten CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş da şöyle konuştu: "Yeni bir dönemi ve süreci inşa ediyorsunuz. Karanlığın olmadığı, demokratik, aydınlık, bir Nilüfer, Bursa ve Türkiye dileğimizle başarılar diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun. Birbirimizi eleştirmenin dışında, birbirimize dokunmak zorundayız. Nilüfer 'Gülümseyin' diyor ve Bursa'nın, Türkiye'nin gülümsemesini umuyoruz. Siyaset ile devlet idaresi başka bir şey. Devlet idaresi içinde bizim görevimiz var;  belediye başkanımıza her koşulda katkı vermek ve yanında olmak."
CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'i tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret için teşekkür eden Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de, Nilüfer'de güzel bir sonucu ve başarıyı hep birlikte elde ettiklerini söyledi. Erdem, Nilüfer'i birlikte mutlu geleceğe taşıyacaklarını ifade ederek, birlik ve beraberliğin gerekliliğine vurgu yaptı. Başkan Turgay Erdem, "Yolumuz aydın olsun. Güzel bir başlangıç, iyi bir umut olduğunu düşünüyorum" dedi.

 

 

 

 

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.04.18 15:18 - Son Güncellenme: 2019.04.18 15:23 - Gülcan Tekin
A