CHP Bursa Nilüfer Belediye Başkan Adayı Erdem, Kent Konseyi Kadınlar Meclisi üyeleriyle buluştu

CHP Bursa Nilüfer Belediye Başkan Adayı Erdem, Kent Konseyi Kadınlar Meclisi üyeleriyle buluştu

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, ilçenin yönetimini her kesimden vatandaşlarla yürütmeye devam edeceklerini söyledi.

2019.02.13 16:08 - Son Güncellenme: 2019.02.13 16:09 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
CHP Bursa Nilüfer Belediye Başkan Adayı Erdem, Kent Konseyi Kadınlar Meclisi üyeleriyle buluştu

Erdem, Nilüfer Kent Konseyi Kadınlar Meclisi üyeleriyle bir araya gelerek, Nilüfer'in daha çağdaş ve mutlu bir kent olmasına yönelik fikir alışverişinde bulundu.

"Nilüfer'in yönetimini kentte yaşayan her kesimden vatandaşlarla yürütmeye devam edeceğiz" diyen Erdem, bu kapsamda kadınların yönetimlerde yerini fazlasıyla almalarının önemine dikkati çekti.

Erdem, Nilüfer'in birçok konuda olduğu gibi kadınların aktif biçimde yaşama katkı sağlamaları konusunda da örnek olduğunu belirterek, "Yeni dönemde de kadınların katkı ve desteğini bekliyorum" diye konuştu.

Toplantının ardından, El İzi Gönüllü Sanat Atölyesi bünyesinde düzenlenen filografi kursuna katılanlar tarafından hazırlanan bir Türk bayrağı Erdem'e hediye edildi.

İŞÇİLERLE ÖĞLE YEMEĞİ

Turgay Erdem, daha sonra Alton Air Springs fabrikası çalışanlarıyla öğle yemeğinde buluştu. İşçilerle birlikte sıraya girip yemeğini alan Erdem, çalışanların Nilüfer ile ilgili görüş ve önerilerini dinledi.

Nilüfer'in sanayi bölgeleriyle Türkiye ekonomisine büyük katkı sağladığını vurgulayan Erdem, şunları söyledi: "Kentimizin fabrikaları üreten, doyuran, ekonomiye katkı sağlayan birer yaşam alanları. Sanayimizde ter döken tüm çalışanların Nilüfer'in yönetiminde söz sahibi olduğunu düşünüyorum. Sizlerin düşünceleri ve ihtiyaçlarını önemsiyorum. Nilüfer'in daha da kalkınması için kentimiz için ter döken emekçilerle bir araya gelmek benim için çok büyük anlam taşıyor."

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.02.13 16:08 - Son Güncellenme: 2019.02.13 16:09 - HABER MERKEZİ
A