CHP "barış mitingleri" yapacak

CHP "barış mitingleri" yapacak

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Suriye'ye müdahaleye karşı olduklarını, parti olarak önümüzdeki günlerde "barış mitingleri" düzenleyeceklerini söyledi.

2013.09.04 16:27 - Son Güncellenme: 2013.09.04 16:28 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
CHP "barış mitingleri" yapacak
01:39 CHP "barış mitingleri" yapacak

İLGİLİ VİDEO

CHP "barış mitingleri" yapacak


 

CHP Merkez Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantı sonrası konuşan Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Suriye'ye olası müdahaleye tepki amacıyla "barış mitingleri" düzenleyeceklerini söyledi.

MECLİS'E BAŞÖRTÜLÜ GİRİLMESİ

Başörtülü vekillerin meclise girebilmesi konusunu da değerlendiren Tekin, "Hepimizin en kutsal değerlerine ne zaman başları sıkışsa el atıyorlar. AK Parti nerede sıkışsa din iman, başörtü, mezhep diyor. Başörtü konusunda açıklama yapan Çiçek'e çağrıda bulunuyorum, yasaksız bir Türkiye yaratacaksanız, gelin bütün yasakları kaldıralım. Gelin demokrasiyi öyle bir kuralım ki, herkes kendini özgürce ifade edebilsin" dedi.

BAHÇELİ'NİN İDDİASI

Bir gazetecinin, geçen hafta MHP lideri Bahçeli'nin ortaya attığı 'vergilerin hem Suriye hem de Mısır'da terörist gruplara harcandığı' iddiası üzerine Tekin, şunları söyledi:

"Bahçeli'nin söylediği iddia değil, somutlaşmış belgelerdir. Özellikle Reyhanlı saldırısıyla başlamış ve sonraki süreçte nasıl işlediği yardım yapıldığı görülmüştür. Gayrimeşru bir olayı meşrulaştırmak bir devlet yönetimine yakışmıyor. Maalesef bunlar oluyor. Dışişleri bakanı elinde 200 milyon dolar bulunan bir çantayla Libya'daki muhaliflere götürdü. Bu bir belge iddia değil. Bunun belgelerini bütün dünya kamuoyu biliyor sadece bilmeyen bizim basınımız"

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.09.04 16:27 - Son Güncellenme: 2013.09.04 16:28 - HABER MERKEZİ
A