Chelsea'nin Krasic'i Trabzonspor'da

Chelsea'nin Krasic'i Trabzonspor'da

Trabzonspor'un yıldız transferi Florent Malouda'nın geçtiğimiz sezon gösterdiği performans akıllarda şüphe uyandırıyor.

2013.07.17 07:46 - Son Güncellenme: 2013.07.17 07:46 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Chelsea'nin Krasic'i Trabzonspor'da

Son olarak Premier League ekiplerinden Chelsea forması giyen ve önümüzdeki sezon kadrosunu güçlendirmek isteyen Trabzonspor'un yeni transferi olan Fransız oyuncu Florent Malouda'nın geride bıraktığımız sezonu mercek altına alındığı zaman kafalarda soru işareti oluşuyor.


2012-2013 sezonu boyunca Londra ekibi ile hiçbir maçta görev yapmayan Fırtına'nın yeni transferi, bu 'performansına' rağmen tam 4 milyon poundu cebine koymasını bildi. Chelsea ile olan sözleşmesi kapsamında haftalık 80.000 pound kazanan Malouda'nın Trabzonspor'dan alacağı para henüz netlik kazanmadı.

Geride bıraktığımız sezonu oldukça fazla maç eksiği ile tamamlayan Fransız futbolcunun bordo-mavili forma ile nasıl bir performans sergileyeceği ise şimdiden merak konusu haline geldi.

OTOPARKTAKİ YERİ DAHİ BOŞALTILMIŞTI

32 yaşındaki futbolcu, dönemin teknik patronu Roberto Di Matteo'nun antrenman yöntemlerini eleştirdiği ve bu methodlarına uymadığı gerekçesiyle, İtalyan teknik adam tarafından Chelsea'nin rezerv takımına gönderilmişti. Malouda, bu süreçte İtalyan teknik adamdan özür dilemeyi de reddetmişti.

Tüm bu yaşananların ardından Malouda'nın soyunma odası boşaltılmış ve hatta tesislerde kendisine ait olan park yeri dahi başka bir oyuncuya verilmişti.

Fransız oyuncu, son olarak Saint Louis'de Manchester City ile oynanan dostluk maçının kadrosuna da alınmamış ve sezonu forma giymeden kapatmıştı. Malouda en son 2011-2012 sezonunun Şampiyonlar Ligi Finali'nde Bayern Münih karşındaki final mücadelesinde 73. dakikada Ryan Bertnard'ın yerine oyuna dahil olmuştu.

MEKSİKA GİDİYORDU, VAZGEÇTİ

Londra ekibinde kadro dışı kalmasının ardından Meksika'ya gitmeye karar veren ve Chelsea tarafından da bu isteği kabul edilen 32 yaşındaki oyuncu, bu kararından son anda vazgeçerek Chelsea'de kalmaya karar vermişti.

Chelsea cephesinden bakıldığı zaman zaman Malouda bir ilk değil... 2004 yılında Hollandalı savunma oyuncusu Winston Bogarde de, kendisine haftalık 50.000 pound kazandıran sözleşmesi olmasına rağmen Chelsea'nin rezerv takımına gönderilmişti.

KRASIC İLE ORTAK NOKTALARI; AZ OYNA ÇOK KAZAN

Fenerbahçe'ye geçtiğimiz sezon başında transfer olan ve bir türlü istenilen performansı gösteremeyen Milos Krasic, ilk sezonunda Fenerbahçe Avrupa Ligi'nde tur atladıkça cebini doldurmuştu.

Avrupa Ligi'nde sadece 4 maçta forma giyen ve yıllık 2.3 milyon Euro + 12.500 bin Euro maç başı kazanan Sırp orta saha, sözleşmesindeki özel 'başarı primi' nedeniyle 600 bin Euro'nun sahibi olmuştu.

Çeyrek final pirimi olarak 250 bin, yarı final primi olarak da 350 bin Euro kazanan 28 yaşındaki oyuncu, sarı-lacivertli ekip eğer yarı finalde Benfica'yı eleyerek finale çıksaydı 500 bin Euro'nun daha sahibi olacaktı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.07.17 07:46 - Son Güncellenme: 2013.07.17 07:46 - HABER MERKEZİ
A