Chelsea'den Guardiola'ya çılgın teklif

Chelsea'den Guardiola'ya çılgın teklif

İngiliz devi Chelsea, İspanyol teknik adam Pep Guardiola'ya inanılmaz bir teklif sundu.

2013.01.12 10:13 - Son Güncellenme: 2013.01.12 10:13 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Chelsea'den Guardiola'ya çılgın teklif

İngiltere Premier Ligi'nde Chelsea'nin patronluk görevini yürüten Rus milyarder Roman Abramovich, başarılı çalıştırıcı Pep Guardiola'ya, inanılmaz bir teklifte bulundu: Yıllık 22 milyon Euro ( Yaklaşık 52 milyon TL)!

Maviler'e Şampiyonlar Ligi zaferi yaşatan Roberto Di Matteo'nun takımdan gönderilmesinin ardından yeni teknik direktör Rafa Benitez'den memnun olmayan Abramovich, Barcelona'yla mükemmel bir dönem geçirdikten sonra sözleşmesini uzatmayan Guardiola'yı takımın başına getirmekte bu sefer çok kararlı.

Bayern Münih'i istiyor

Guardiola'nın, dünyanın en iyi oyuncu ve teknik adamlarının belirlendiği Ballon D'Or ödül töreninde kariyeriyle ilgili olarak yeni bir takım çalıştırmaya hazır olduğunu açıklamasının ardından harekete geçen Rus iş adamının, bu anlaşmanın sağlanabilmesi için rakamı daha da arttırabileceği öğrenildi. Ancak tecrübeli hocanın gönlünün, Alman ekibi Bayern Münih'ten yana olduğu konuşuluyor.
 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.01.12 10:13 - Son Güncellenme: 2013.01.12 10:13 - HABER MERKEZİ
A