Chelsea: 5 Manchester United: 4

Chelsea: 5 Manchester United: 4

İngiltere Lig Kupası'nda Chelsea ile Manchester United karşılaştı, futbolseverler tam 9 gol izledi.

2012.11.01 09:05 - Son Güncellenme: 2012.11.01 09:05 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Chelsea: 5  Manchester United: 4
126290-chelsea-5-manchester-united-4-509220add572b.flv

İngiltere Lig Kupası'nın 4.turunda, hafta sonu Premier Lig'de birbirlerine rakip olan Chelsea ile Manchester United karşılaştı.

Stamford Bridge Stadı'nda oynanan mücadelede ilk gol konuk takımdan geldi. 38 yaşındaki efsane Ryan Giggs, 22.dakikada fileleri havalandırdı. Bu gol Galli yıldızın bu sene resmi maçlarda attığı ilk gol oldu.

Hafta sonunda oynanan maçta kendi kalesine bir gol atan David Luiz, 31.dakikada kazanılan penaltıyı gole çevirerek skora eşitlik getirdi: 1-1.

İlk yarının skorunu belirleyen gol ise 43.dakikada Meksikalı forvet Hernandez'den geldi ve United soyunma odasında 2-1 önde girdi.

Chelsea ikinci yarıda Gary Cahill ile bir kez daha eşitliği yakaladı. United ise bu gole 6 dakika sonra, 59.dakikada Portekizli yıldız Nani ile cevap vererek karşılaşmada 3.defa öne geçti.

Maçın böyle biteceği tahmin edilirken, Chelsea son dakikada bir penaltı daha kazandı. Topun başına bu sefer Eden Hazard geldi. Belçikalı oyuncu topu filelere yollayarak, karşılaşmayı uzatma dakikalarına taşıdı.

Uzatmalarda oyunun hakimiyetini ele alan 'Maviler', 98'de Sturridge ile öne geçti. 116.dakikada ise Brezilyalı orta saha Ramires'in golü ev sahibi ekibi rahatlattı: 5-3.

Karşılaşmanın son anına kadar pes etmeyen Manchester United ise 120.dakikada golü buldu. Perdeyi açan Ryan Giggs, perdeyi kapatan isim de oldu ama bu gol tur için Manchester United'a yeterli olmadı: 5-4

Günün diğer maçlarında ise Norwich City, Tottenham'ı son 5 dakikada bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti. Liverpool ise, kendi evinde Swensea City'e 3-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.11.01 09:05 - Son Güncellenme: 2012.11.01 09:05 - HABER MERKEZİ
A