Cezaevinde evlenen paşanın eski eşi konuştu

Cezaevinde evlenen paşanın eski eşi konuştu

Balyoz sanığı emekli Tümgeneral Recep Rıfku Durusoy'un cezaevindeyken boşanarak, 28 yaşındaki sevgilisi ile evlenmesiyle ilgili eski eşi konuştu. 'Anlaşmalı boşanmıştık' diyen Filiz Durusoy: "Bitmiş bir şeyin arkasından konuşmam.Ona yeni hayatında mutluluklar diliyorum" dedi.

2011.12.05 10:53 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge
A
Cezaevinde evlenen paşanın eski eşi konuştu

Eşi Filiz Durusoy'dan yaklaşık 2 ay önce boşanan 60 yaşındaki Recep Rıfkı Durusoy, Cuma günü Silivri 4 Nolu Cezaevi'nde uzun zamandır aşk yaşadığı 28 yaşındaki Melike Kaynak ile evlendi. Kaynak ile ilişkisini evliliğe taşıyan Recep Rıfkı Durusoy, cezaevinde nikâhının kıyılmasının ardından, tutuklu yargılandığı Balyoz davasının duruşmasına katıldı. Duruşmaya daha sonra Durusoy'un evlendiği yeni eşi Melike Kaynak da izleyici sıralarında duruşmayı izledi.  3 Haziran 2011 günü Balyoz duruşmasına izleyici olarak katılan Kaynak ile Filiz Durusoy arasında kavga çıkmıştı.

Eski eş konuştu

Vatan Gazetesi'nden Çağdaş Ulus'un haberine göre bu sürpriz nikahın yankıları sürerken Tümgeneral Recep Rıfkı Durusoy'un eski eşi Filiz Durusoy ise çocuklarının babası olan eski eşinin evliliğiyle ilgili ilk kez konuştu. Temmuz ayında anlaşmalı olarak boşandıklarını açıklayan Tümgeneral Recep Rıfkı Durusoy'un eski eşi Filiz Durusoy, "Söylenecek pek birşey yok. Bitenin arkasından konuşmam. Zaten siz ne biliyorsanız biz de aynısını biliyoruz. Ona yeni hayatında mutluluklar diliyorum" diye konuştu.

'Ailevi mesele'

Babasının annesinden ayrılıp başka biriyle evlenmesiyle ilgili konuşan kızı ise, "Ailevi mesele. Annemle babam anlaşmalı olarak boşanmışlardı. Konuşmak anlamsız. Diyecek birşey yok" dedi. Çocuklarının babası olan eski eşi Tümgeneral Recep Durusoy'un Temmuz ayında kendisinden ayrılıp cuma günü 28 yaşındaki Melike Kaynakla evlenmesine rağmen eski eş Filiz hanım facebook hesabında soyadını hala Durusoy olarak kullanıyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2011.12.05 10:53 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Zeynep Çelik
A