Ceza kesilen sürücü minibüsü bırakıp kaçmaya kalktı!

Ceza kesilen sürücü minibüsü bırakıp kaçmaya kalktı!

İstanbul Maltepe'de ceza kesilen minibüs şoförü, "Kaldıramıyorum artık" diyerek aracı terk etti. Trafik polisleri tarafından fazla yolcu taşıdığı için ceza kesilen Cihan Yavuz isimli minibüs şoförü, "Bu araç para kazanmıyor, çalışmayacağım, bittim ben" diyerek araçtan indi.

2021.04.02 16:15 - Son Güncellenme: 2021.04.02 17:12 - Güncel
A
Ceza kesilen sürücü minibüsü bırakıp kaçmaya kalktı!
05:16 Ceza kesilen sürücü minibüsü bırakıp kaçmaya kalktı!

İLGİLİ VİDEO

Ceza kesilen sürücü minibüsü bırakıp kaçmaya kalktı!

Kartal- Kadıköy hattında çalışan bir minibüs, D100 Karayolu Maltepe mevkiindeki denetim noktasında trafik polisleri tarafından durduruldu.

Minibüste koronavirüs kurallarına göre olması gerekenden fazla yolcu çıktı. Sürücü Cihan Yavuz  "Bu araç buradan gitmeyecek, çalışmayacağım. Bittim ben" diyerek araçtan indi.

Sürücü işlem yapılmak üzere polis aracına götürülürken "Neden kurallara uymuyorsun" diyen polise, "Hangi kurallara uymuyorum" dedi ve minibüsü bırakarak gitmeye çalıştı. Yolcular ise araçtan inerek başka toplu taşıma araçlarına yöneldi.

Cihan Yavuz, kolundan tutarak cezai işlemin yapılacağı aracın yanına götüren polise, "Bu araç para kazanmıyor, garaja çek. Ben artık çalışmıyorum" dedi. Sürücüye, Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'na göre 3 bin 150 lira ile fazla yolcu almaktan 144 lira cezai işlem uygulandı. İşlemlerin ardından sürücü olay yerinden ayrılırken, aracı ise çekici yardımı ile otoparka çekildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.04.02 16:15 - Son Güncellenme: 2021.04.02 17:12 - Kübra Coşar-pasif
A