Çeyiz dükkanında korkutan patlama

Çeyiz dükkanında korkutan patlama

TOKAT'ın Erbaa ilçesinde 3 katlı bir binanın giriş katındaki çeyiz dükkanında patlama meydana geldi. Doğalgazdan kaynaklandığı sanılan patlamada ilk belirlemelere göre 8 kişi yaralandı.

2014.06.21 17:37 - Son Güncellenme: 2014.06.21 17:39 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Çeyiz dükkanında korkutan patlama

 

Olay ilçe merkezinde Ertuğrul Gazi Mahallesi, İstasyon Caddesi'ndeki bir binanın giriş katında faaliyet gösteren İsmail Gök'e ait çeyiz dükkanının bodrum katında saat 16.40'da şiddetli bir patlama oldu. Patlama sırasında işyeri sahibi İsmail Gök ile yanında bulunan eşi Rabia Gök, küçük kızları Elif Gök ile patlama anında caddeden geçen Sudenaz Eren, Fahri Şenel ve kimlikleri belirlenemeyen 3 kişi daha yaralandı.

Patlamanın etkisi ile dükkan harabeye dönerken çevredeki binalarda da maddi hasar oluştu. Olayın ardından dükkanın bulunduğu bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Erbaa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. İtfaiye ekipleri patlama sonrası oluşan yangına müdahale ederken, dükkanda başka kişi olup olmadığı araştırılıyor. Patlamanın doğalgazdan kaynaklanmış olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu bildirildi.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2014.06.21 17:37 - Son Güncellenme: 2014.06.21 17:39 - HABER MERKEZİ
A