Cemil Turan ilk kez konuştu: Keşke içeride olsaydım

Cemil Turan ilk kez konuştu: Keşke içeride olsaydım

Futbolda şike iddialarına yönelik davada tutuksuz yargılanmasına karar verilen ve Metris Cezaevi'nden tahliye olan Fenerbahçe'de şubeler koordinatörü Cemil Turan ilk kez Beyaz Tv'ye konuştu.

2012.03.06 12:05 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Cemil Turan ilk kez konuştu: Keşke içeride olsaydım

 

Metris'te yatan arkadaşlarını ziyaret eden Cemil Turan, Beyaz Tv Muhabiri Emre Zabunoğlu 'na konuştu. Geçtiğimiz günlerde Metris Cezaevin'den tahliye olan Fenerbahçe'de şubeler koordinatörü Cemil Turan 'Keşke içeride olsaydım ' dedi.

'Şu anda dışarıdasınız. İçeriyi mi özlüyorsunuz? ' sorusuna cevap veren Cemil Turan 'Bunu samimi olarak söylüyorum. Orayı özlüyorum, arkadaşlarımı özlüyorum. Keşke içeride olabilsem. ' dedi.

'Yarım dışarıda, yarım orada ' diyen Cemil Turan sözlerini şöyle sürdürdü:
'Arkadaşlarımı Allah kurtarsın diyorum. İnşallah bu Mart ayında hepsi dışarı çıkar. Orada yaşamakla, dışarı yaşamak arasındaki farkı yaşayan bilir. ' dedi.
 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.03.06 12:05 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A