Cemal Aydın'dan sert açıklama

Cemal Aydın'dan sert açıklama

Haluk Ulusoy döneminde Kulüpler Birliği Başkanlığı ve başkan vekilliği yapan ve Ankaragücü Kulübü Eski Başkanı Cemal Aydın, Totemspor'a özel Ankaragücü ve Ankaraspor hakkında açıklamalar yaptı.

2013.05.02 17:43 - Son Güncellenme: 2013.05.02 17:43 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Cemal Aydın'dan sert açıklama

Yazarlarımızdan Figen Civan'a konuşan Cemal Aydın, Ankaraspor'un 1. lige çıkma isteğinin reddedilmesi ile ilgili şunları söyledi.

''Öncelikle şunu söylemeliyim Ankaraspor beni ilgilendirmiyor. Ben Ankaragücü Başkanlığı yaptım. Dolayısı ile bu konu benim dışımda. Ancak  zamanında Melih Gökçek'te davadan vazgeçmek için 12 trilyon para almadı mı?.. Şimdi bu neyin davası anlamak mümkün değil. Üstelik Süper Lig'e hiçbir kulüp dava açarak, başvuru yapılarak çıkamaz. Bu konu hukuki kurallara aykırıdır. PTT 1. Lig'den bir kulüp süper lige ancak futbol başarısı sportif başarı ile çıkar. Bunun başka bir formülü yoktur. Düşmüş bir kulüp neye dayandırılarak 1. lige çıkabilir. Ancak her şeye bir formül uyduran TFF, buna da bir kılıf uydururumu onu bilemem''

'Bir Allah'ın kulu bu işlerden anlamıyor''

''Kulüpler Birliği yeni bir takım çalışmalar içerisinde. Ancak ben kulüpler birliğinin hiçbir yaptırımı olmayacağını ve yasa çıkaramayacağını düşünüyorum. Bende kulüpler birliği başkanlığı yaptım. Ama ben bir hukukçuyum. Her şeyi kuralına göre yaptım.bir ordu hukuk uzmanları ile oturup yasa çıkardık. Şimdi bakıyoruz 6222 diye bir yasa var ama uygulama yok eksik çok. Neden; çünkü Kulüpler Birliği'nde bir Allah'ın kulu yok bu işlerden anlayan. Sonuç olarak donanımları yok. Kendileri hiçbir şey yapamaz. Ancak profesyonel bir ekip ile çalışırlarsa, bir yere ulaşabilirler. Aksi halde yapacakları yada yaptıkları hiçbir şey sonuca ulaşmaz. Olaylar karşısında zaman zaman yaptıkları açıklamalarda bunun aynasıdır. Öyle şeyler söylüyorlar ki; insan "hukuk bilmiyorlar ama okuma yazmaları da mı yok" diyor.

Kaynak TOTEMSPOR
 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.05.02 17:43 - Son Güncellenme: 2013.05.02 17:43 - HABER MERKEZİ
A