Cem Yılmaz ile sunucu Saadet Özsırkıntı'nın yakınlaştığı iddia edildi

Cem Yılmaz ile sunucu Saadet Özsırkıntı'nın yakınlaştığı iddia edildi

Eski sevgilisi Serenay Sarıkaya ile kuliste tanışan Cem Yılmaz'ın yeni 'flörtünü' yine kuliste bulduğu konuşuluyor. Usta komedyenin, gösterisinden sonra kendisini kuliste ziyaret eden sunucu Saadet Özsırkıntı ile yakınlaştığı iddia edildi.

2020.11.04 11:09 - Son Güncellenme: 2020.11.04 11:10 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Cem Yılmaz ile sunucu Saadet Özsırkıntı'nın yakınlaştığı iddia edildi

Cem Yılmaz, geçtiğimiz kasım ayında, o dönem birlikte olduğu Defne Samyeli ile Serenay Sarıkaya'yı Alice Müzikali'nde seyretmiş, ekibi tebrik etmek için Zorlu PSM'nin kulisine geçmiş ve burada güzel oyuncuyla tanışmıştı. 

İlişkileri kısa sürede aşka dönüşen ikilinin, 10 aylık beraberlikten sonra geçtiğimiz günlerde ayrıldığı haberleri çıkmıştı.

"RANDEVULAŞTILAR!"

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, 27 Ekim'de Zorlu PSM'de sahne alan ünlü komedyenin, şov sonrası kuliste konukları vardı. Onlardan biri de 'O Ses Türkiye' yarışmasındaki sunuculuğuyla tanınan Saadet Özsırkıntı'ydı.

Konuğuyla yakından ilgilenen Yılmaz, sempatikliğiyle güzel sunucunun telefon numarasını kapmayı başardı. İyi anlaşan ve aralarında bir yakınlaşma olan ikili, en yakın zamanda yemek yemek için sözleşti.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2020.11.04 11:09 - Son Güncellenme: 2020.11.04 11:10 - HABER MERKEZİ
A