Çelik'ten Sinop açıklaması

Çelik'ten Sinop açıklaması

AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik önemli açıklamalarda bulundu.

2013.02.21 15:28 - Son Güncellenme: 2013.02.21 15:28 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Çelik'ten Sinop açıklaması

 

AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik Sinop'ta yaşanan olaylara ilişkin açıklamasında şu sözleri söyledi;

Şuanda yürüyen bir çözüm süreci var. Bu süreçte şu veya bu insanın rol alması önemli değil. Şahısların ne yaptığı daha önemlidir.

SİNOP'TAKİ OLAYLAR

Sinop'taki olayla Silivri'deki olaylar birbirlerine benzemiyor. Sinop'ta önce 50 kişi toplanmış ve sadece sözlü sataşma gerçekleşmiş. Sonra bu sayı 150 kişiye çıkmış.

Kastamonu'dan Samsun'dan polis istenmiş. Bu olaylardan önce de en önde iki şehit ailesi vardı. Bu ailelere olan saygıdan dolayı oradakilere polisin sert bir müdahale etmemesi konusunda epey bir polis direnmiş. Sonra bu kalabalık çoğalınca bariyerlerden atlayarak öğretmen evine girme araçlara zarar verme yani göstericiler bunlara başvurunca bu su sıkan araçlar her ilde bulunmuyor. Bu araçlar gelince polisin müdahalesiyle göstericiler dağıtıldı.

Sinop'taki olayla Silivri'deki olay tabiati itibariyle kesinlikle birbirine benzemiyor. Bu heyetin sessiz sedasız toplantılar gerçekleştirmesi de Sinopluları rahatlığa itmiştir ama sosyal medya üzerinden örgütlenen bazı gençler olayı provoke etti diye tespitler var.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2013.02.21 15:28 - Son Güncellenme: 2013.02.21 15:28 - HABER MERKEZİ
A