Çelik: Muhalefet etmek adına seçimi hedef alanlar en büyük kötülüğü yapıyor

Çelik: Muhalefet etmek adına seçimi hedef alanlar en büyük kötülüğü yapıyor

Twitter hesabından açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "İktidara karşıyım diyerek demokrasiye saldıranlar ülkemizdeki en büyük kötülük çetesidir" dedi.

2021.02.05 12:13 - Son Güncellenme: 2021.02.05 12:13 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Çelik: Muhalefet etmek adına seçimi hedef alanlar en büyük kötülüğü yapıyor

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, "Her muhalefet yapan kendiliğinden demokrat olmuyor. Demokratik bir muhalefet demokratik değerlere sadakat gerektirir. İktidara karşıyım diyerek demokrasiye saldıranlar ülkemizdeki en büyük kötülük çetesidir" dedi.

Ömer Çelik'in açıklamaları: 

Muhalefet etmek adına demokratik süreçleri ve seçim mekanizmasını hedef alanlar bu ülkeye en büyük kötülüğü yapıyorlar. Demokrasi bu milletin bedeli ödenmiş kazanımıdır.

Her muhalefet yapan kendiliğinden demokrat olmuyor. Demokratik bir muhalefet demokratik değerlere sadakat gerektirir. İktidara karşıyım diyerek demokrasiye saldıranlar ülkemizdeki en büyük kötülük çetesidir.

Demokrasimize yapılan tüm müdahaleler ülkemize gerileme getirdi.Her müdahale ülkemize rakip devletlerin önünü açtı. Türkiye'de seçimleri ve demokrasiyi yok etmeye çalışanların ülkemize kötülük peşinde koştuğu açıktır. "Kötülük çetesi"nin muhalefeti de demokratlığı da sahtedir.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2021.02.05 12:13 - Son Güncellenme: 2021.02.05 12:13 - HABER MERKEZİ
A