Çekirge Mahallesinde su sorununu duyurduk: Çözüme kavuştu
Osmangazi İlçesi Çekirge Mahallesinde yaşanan su sıkıntısıyla ilgili yaptığımız haberdeki sorun çözüme kavuştu. Mahallelinin ihbar hattımıza ulaşmasıyla duyurduğumuz haber ile BUSKİ görevlileri de sessiz kalmadı ve yaşanan sorun gün içinde giderildi.
2023.09.12 17:52 - Son Güncellenme: 2023.09.12 17:57 - Bursa Bölge - HÜSEYİN İZCİ
HÜSEYİN İZCİ / BURSADA BUGÜN
Çekirge Mahallesi Goncagül Sokak Yazıcı Sitesi H Blok'ta yaşanan su kesintileriyle ilgili ihbar hattımıza ulaşarak yaşadıkları sorunu dile getiren apartman sakini, akşam saatlerinde yaşadıkları sorunun giderildiğini belirtti.
VATANDAŞLARIN SORUNU ÇÖZÜLDÜ
Gün içerisinde yaşadıkları sorunu anlatarak haberleştirmemize yardımcı olan apartman sakininin sorunu çözüme kavuştu. Yaşanan sorunla ilgili BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç çalışma başlatacaklarını söylerken gün içinde BUSKİ ekiplerinin soruna müdahalesiyle apartman sakinleri suya kavuştu.
BUSKİ'DEN GÜÇ İÇERİSİNDE MÜDAHALE GELDİ
Bursa Çekirge Mahallesinde yaşayan bir vatandaş yaklaşık iki aydır evlerinde su kesintisi yaşadıklarını, suyun geldiği zamanlarda ise ip inceliğinde aktığını söylemişti. Konuyla alakalı yaptığımız haberle birlikte BUSKİ ekipleri de harekete geçerek vatandaşların yaşadığı mağduriyeti giderdi.
Bursa'nın o mahallelerinde sular kesildi, BUSKİ Genel Müdürü Gülenç'ten açıklama geldi
