Çaykur Rizespor'da keyifler yerinde

Çaykur Rizespor'da keyifler yerinde

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan yedi haftada 13 puan ile averajla üçüncü sırada yer alan Çaykur Rizespor'da kulüp başkanı Metin Kalkavan, "Spor kamuoyunun keyif aldığı, taraftarın gurur duyduğu bir takımımız var" dedi.

2013.10.08 16:38 - Son Güncellenme: 2013.10.08 16:38 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Çaykur Rizespor'da keyifler yerinde

Çaykur Rizespor'da kulüp başkanı Metin Kalkavan, son hafta kendi sahalarında Medical Park Antalyaspor'a 2-1 yenildiklerini hatırlattı.

Kalkavan, yaptığı açıklamada, "Bu maç bir kazaydı ve takımımız bunu telafi eder. Başkan olarak hem takımımızla hem de teknik kadromuzla gurur duyuyorum. Mücadeleci ve pozitif bir futbol oynuyoruz. Spor kamuoyunun keyif aldığı, taraftarın gurur duyduğu bir takımımız var" diye konuştu.
    
Her yönüyle örnek bir kulüp olmak için çalıştıklarını ifade eden Kalkavan, "Belki taraftarlarımız biraz kızacak ama Medical Park Antalyaspor maçını kaybetmemize rağmen rakip takımın soyunma odasına giderek futbolcularını ve teknik kadrosunu kutladım. Bu Türk futbolunda olması gereken olgudur. Futbolun güzelliklerini yansıtmalıyız. Çünkü futbolu eğlence olarak kabul etmeliyiz. Maçlar kazanılacak ya da kaybedilecek.  Hatalara da herkes saygı duyacak aksi taktirde kaba kuvvetle bağırmayla çağırmayla hiç bir yere gidilemez. Kaybederken de çok şey kazanabilirsin" şeklinde konuştu.

Çaykur Rizespor'un net maliyetinin 26 milyon lira olduğunu kaydeden Kalkavan, "Büyük takımlarla kıyaslanmayacak bütçelerle takım kurup mücadele etmeye çalışıyoruz. Transferler vergiler ve diğer kalemlerle birlikte burüt maliyet 40 milyon lirayı buluyor. Yeni bir takım olduğumuzdan futbolcularımız da henüz istenilen düzeyde değil. Transferde biraz geç kaldığımızdan eksiklerimiz oldu. Devreye kadar böyle devam edip ara transferde gerekli takviyeleri yapacağız. Rizespor süper lig'e renk katıyor. Katmaya da devam edecek" dedi.
    
Kalkavan, kendisini en çok Medical Park Antalyaspor yenilgisi sonrası takımı türbinlere çağırarak alkışlayan taraftarın mutlu ettiğini sözlerine ekledi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.10.08 16:38 - Son Güncellenme: 2013.10.08 16:38 - HABER MERKEZİ
A