Çaykur Rizespor'da Bülent Uygun dönemi başladı

Çaykur Rizespor'da Bülent Uygun dönemi başladı

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Marius Sumudica'dan boşalan teknik direktörlük görevine Bülent Uygun'u getirdi.

2021.03.06 15:28 - Son Güncellenme: 2021.03.06 15:28 - Spor
A
Çaykur Rizespor'da Bülent Uygun dönemi başladı

Marius Sumudica ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor'da yeni teknik direktör belli oldu.

Karadeniz ekibinin başkanı Hasan Kartal, bugün Ankara'da bir araya geldiği Bülent Uygun ile her konuda anlaşmaya vardı. Taraflar el sıkışıp projeleri konuşurken resmi imzanın pazartesi günü Rize'de atılması bekleniyor.

BÜLENT UYGUN: "ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ RİZESPOR'U DÜŞME HATTINDAN ÇIKARMAK"

Bülent Uygun buluşma sonrasında, "Öncelikli hedefimiz Rize gibi büyük bir camiayı küme düşme hattından çıkarmak, ligde bırakmak. Sözleşmenin süresinin hiçbir önemi yok. Burada başarılı olup, Rizespor'un geleceği ile ilgili projelere imza atmak istiyoruz. Saha sonuçları ve teknik anlamda bazen işler kötü gidebilir, Rizespor bugün bu dönemi yaşıyor ama Sayın Başkanın destekleri ile layık olduğu yerlere taşımak istiyoruz" dedi.

HASAN KARTAL: "KÜME DÜŞME KORKUMUZ YOK"

Başkan Hasan Kartal ise "Teknik direktör ve saha sonuçları anlamında kötü bir dönem geçirdik. İnşallah Bülent Uygun hocamız ile uyum içerisinde çalışarak Rizespor'u hak ettiği yerlere taşımak istiyoruz. Küme düşme gibi bir korkumuz yok. Bizim için önemli olan bu süreci geçip daha iyi yerlerde yer alıp porjelere imza atmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Karadeniz ekibi, bu sezon Süper Lig'de oynadığı 27 karşılaşmada 6 galibiyet, 10 beraberlik ve 11 mağlubiyet alarak 28 puan topladı.

Ligde 29. haftayı BAY geçecek olan Rizespor, 30. haftada ise Hatayspor'u konuk edecek.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.03.06 15:28 - Son Güncellenme: 2021.03.06 15:28 - Gülcan Tekin
A