Casper Via G4 satışa çıkıyor!

Casper Via G4 satışa çıkıyor!

Yeni ekran trendleriyle dikkat çeken Casper Via G4, satışa çıkmaya hazırlanıyor. Ailenin en yeni üyesi, 6.22 inçlik bir ekranla geliyor. Bu ekran boyutunun Damla V Çentik detayı ile bir araya gelmesi, ekrana daha hakim bir kullanıma olanak sağlıyor.

2019.04.18 09:01 - Son Güncellenme: 2019.04.18 09:02 - Teknoloji
A
Casper Via G4 satışa çıkıyor!

Kamera performansı ve batarya gücü ile pazara giriş yapmaya hazırlanan Via G4,gücünü Octa Core'dan alıyor. Casper ailesinin yeni üyesi önümüzdeki hafta raflardaki yerini alacak. Satışa çıkmasına oldukça kısa bir süre kalan akıllı telefon Casper Via G4 özellikleri arasında neler dikkat çekiyor?

Casper Via G4 özellikleri

Casper Via G4 özellikleri için ilk olarak tasarımdan başlamak gerekiyor. 6.22 inçlik bir ekran ile gelen telefonun ekran-gövde oranı yüzde 82. Damla V Çentik detayı ile gelen yeni G serisi modeli video izlerken ya da oyun oynarken kullanıcının daha fazla ayrıntıyı yakalayabilmesine odaklanıyor.

İki farklı renk seçeneği ile satışa çıkacak olan Via G4, kozmik mavi ve uzay siyahı renklerinde gradyan geçişlere sahip. Telefonun bu açıdan da trendleri takip ettiğini söyleyebiliriz. Kavisli tasarımı sayesinde ele rahatça oturan Via G4, ergonomik bir kullanım sunuyor.

Şimdi de gelelim telefonun donanım özelliklerine. Via G4'ün kalbinde Helio P22 işlemci yer alıyor. Yapay zeka destekli telefon, kamera ve işletim sisteminde bu özelliğini kullanıyor. 2.0 GHz yüksek frekans hızı ve 8 çekirdeği ile gelen Via G4'ün 12 nanometre yapay zeka teknolojili işlemcisi batarya optimizasyonu konusunda kullanıcısına yardımcı oluyor. Ayrıca yoğun kullanımda kesintisiz bir işlemci gücü için çalışıyor.

Bu arada yeni nesil akıllı telefonun Android 9.0 Pie İşletim Sistemi ile geliyor.

Arkada 13 MP ve 2 MP olmak üzere ikili kamera kurulumuyla gelen akıllı telefonun kameraları f/1.8 diyafram değerine sahip. Yapay zeka desteğinin bulunduğu kamera, gece ve Portre modu gibi çekim özellikleri ile geliyor.

Casper Via G4'ün son olarak batarya gücünden de bahsetmek gerekiyor. 3500 mAh'lik batarya ile kutudan çıkan telefon, tek şarj ile 1.5 - 2 gün kullanılabiliyor. Ayrıca, akıllı telefon sahip olduğu 5V2A adaptörü sayesinde hızlı bir şekilde şarj oluyor.

Son olarak, batarya ömrünün kullanıcının telefonu kullanım şekline bağlı olarak değişebileceğini unutmamak gerekiyor.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2019.04.18 09:01 - Son Güncellenme: 2019.04.18 09:02 - Kübra Coşar-pasif
A