Carefoursa'da halka açıklık oranı yüzde 15'e çıkacak

Carefoursa'da halka açıklık oranı yüzde 15'e çıkacak

Sabancı Holding Perakende Grubu Başkanı Haluk Dinçer, önümüzdeki birkaç yıl içinde Carrefoursa'da halka açıklık oranını yüzde 3'lerden yüzde 15'lere çıkarmak istediklerini söyledi.

2013.05.10 13:29 - Son Güncellenme: 2013.05.10 13:29 - Ekonomi - HABER MERKEZİ
A
Carefoursa'da halka açıklık oranı yüzde 15'e çıkacak

CNBC-e'ye açıklamalarda bulunan Sabancı Holding Perakende Grubu Başkanı Haluk Dinçer, bu konuda ortaklarıyla aynıdüşüncede olduklarını ifade etti. Dinçer, bunun kademe kademe olmayacağınıbelirterek, zamanı geldiğinde ne şekilde olacağına bakacaklarını söyledi.
   
Dinçer, yeni yapı ile çok daha güçlü bir yönetim oluşturacaklarına inandıklarını belirterek, "Daha hızlı kararlar alabilen bir şirket olmayı hedefliyoruz" dedi.
   
Hem Organik hem inorganik büyümenin yollarını arayacaklarını ifade eden Dinçer, özellikle inorganik büyüme için fırsatları en iyi şekilde değerlendiremek istediklerini kaydetti.

Diğer Ekonomi Haberleri için tıklayın


2013.05.10 13:29 - Son Güncellenme: 2013.05.10 13:29 - HABER MERKEZİ
A