CANLI YAYINDA PROGRAMI TERK ETTİ

CANLI YAYINDA PROGRAMI TERK ETTİ

4 Kadın 1 Erkek adlı programın bu haftaki moderatörlüğünü üstlenen Hayko Bağdat canlı yayında programı terketti.

2011.01.24 17:42 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
CANLI YAYINDA PROGRAMI TERK ETTİ

Beyaz TV'de yayınlandığı günden bu yana dikkatleri üzerine çeken 4 Kadın 1 Erkek isimli program işlediği konularla gündeme ışık tutuyor. Programda moderatör koltuğuna her hafta ünlü bir erkek oturuyor.

Gazeteci Sevilay Yükselir, Nuriye Atabey, Hilal Kaplan ve Serpil Yılmaz'ın konuşmacı olarak katıldığı programın bu haftaki moderatörlüğünü yazar ve radyo programcısı Hayko Bağdat üstlendi. Gündeme dair olayların masaya yatırıldığı programda söz Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine geldi. Bu konunun konuşulmasıyla beraber programda sert tartışmalar yaşanmaya başlandı.

BENİ AZAD EDİN

Nuriye Atabey'in Hrant Dink hakkındaki sözlerine sert tepki gösteren Sevilay Yükselir, Atabey'e böyle konuşmaması gerektiğini söyledi. Yükselir'e diğer konuşmacıların da hak vermesiyle programda sert tartışmalar yaşandı. Moderatör koltuğunda oturan Hayko Bağdat, Hrant Dink hakkında yaşanan bu tartışmalara daha fazla dayanamıyarak "Lütfen beni azad edin veya başka bir konuya geçin" dedi. "Hrant abinin veteresinin döndüğü programda bunları konuşmak istemiyorum" diyen Bağdat programı terketti.

Hayko Bağdat'ın aynı zamanda Hrant'ın Arkadaşları Grubu'nun üyesi olduğu öğrenildi.  

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2011.01.24 17:42 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A