Canlı yayında itiraf: Kocam bana 'erkeğim' diye sesleniyor

Canlı yayında itiraf: Kocam bana 'erkeğim' diye sesleniyor

Esra Erol'un programına katılan iki çocuk annesi Sevil Albahan, yüzündeki kıllar nedeniyle eşinin kendisini beğenmediğini, eviyle ilgilenmediğini ve boşanmak istediğini söyledi. Yaşadıklarını anlatan kadının sözleri izleyenleri duygulandırdı.

2024.02.26 11:50 - Son Güncellenme: 2024.02.26 11:50 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Canlı yayında itiraf: Kocam bana 'erkeğim' diye sesleniyor

Esra Erol'un programında ilginç bir olay yaşandı. Programa gözyaşlarıyla katılan iki çocuk annesi Sevil Albahan'ın hikayesi merakla izlendi.

HİKAYESİ İZLEYENLERİ DUYGULANDIRDI

2 çocuk annesi Sevil Albahan, "Kıllarım yüzünden kocam beni beğenmiyor" diyerek gözyaşları içinde Esra Erol'dan yardım istedi.

Kadın, 13 yıllık kocası Ramazan Albahan'ın yüzünde kılları var diye kendisini beğenmediğini, kocasından boşanmak için programa geldiğini açıkladı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Sevil Albahan, "ezilmekten yoruldum. Çok ezildim. Şişman olabilirim, ben insanım. Hep kadınlığımla vuruldum. Bir kadına erkek denir mi?" dedi.

Canlı yayında özür dileyerek yüzündeki kıllarını gösterdi. 13 yıldır Ramazan'la evli olan Sevil Albahan, uzun yıllar bebeği olamadığı için eşi ve eşinin ailesi tarafından aşağılandığını da anlattı.

Çocuk için tedavi gördüğünü ve yanlış tedavi olduğu için bu hale geldiğini söyleyen Sevil Albahan, kocasının sürekli hakaret ettiğini, dalga geçtiğini, 'erkeğim' diye seslendiğini iddia etti.

Bunun üzerine ünlü sunucu Esra Erol ise "o yüzündeki her şey gider. Bak bunu tedavisi var. Yemin ederim götürürüm. Lazer olur başka bir şey olur. Bunların hepsi gider. Asıl olan senin duydukların hafızandan silinir mi onu yapamam" İfadelerini kullandı.

Canlı yayına telefonla bağlanan Ramazan Albahan, "beni engellediği için eşimden haber alamadım. Bana kapıya açmayan eşimdi. Hayatı yalanlarla geçiyor. Esra Hanım, ben geldiğimde çocuklara babanıza kapınıza açmayın diyor" dedi.

Eşiyle yüzleşen Sevil, "bak dediğin gibi erkeğim erkek. Adam gibi gel boşanalım" dedi.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2024.02.26 11:50 - Son Güncellenme: 2024.02.26 11:50 - HABER MERKEZİ
A