CANLI YAYIN... BURSASPOR TRABZON'DA DA KAYIP

CANLI YAYIN... BURSASPOR TRABZON'DA DA KAYIP

Bursaspor, deplasmanda Trabzonspor'a 1-0 mağlup oldu. Çekişmeli geçen mücadelede Timsah şanssızlığını yenemedi, Burak'ın attığı gole engel olamadı.

2011.04.17 18:38 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor
A
CANLI YAYIN... BURSASPOR TRABZON'DA DA KAYIP

TRABZONSPOR BURSASPOR MAÇI - FOTO GALERİ

Mesut DEMİR/BURSADABUGUN.COM

Lider Trabzonspor, şampiyonluk yolunda çok ama çok zor bir virajı 1-0'la döndü, koltuğu 24 saat sonra Fenerbahçe'den geri aldı! Maçın 45. dakikasında Colman'ın derinlemesine pasında topla buluşan Umut Bulut, meşin yuvarlağı Burak'ın önüne aktardı. Rakiplerine rağmen topu kontrol ederek ceza alanına giren Burak'ın yerden vuruşunda, meşin yuvarlak oyuna yeni giren kaleci Yavuz'un sağından filelerle buluştu: 1-0

Maçın ilk yarısında etkisiz kalan Bursaspor ise ikinci yarıda biraz kendine geldi ancak yine de golü getirecek etkinliği sağlayamadı.

Trabzonspor Burssapor galibiyetiyle puanını 69'a yükseltti ve maç fazlasıyla liderliğe çıkan 67 puanlı Fenerbahçe'den koltuğu geri aldı.

STAT: Hüseyin Avni Aker
HAKEMLER: Fırat Aydınus xx, Serkan Ok xx, Aleks Taşçıoğlu xx
TRABZONSPOR: Tolga x, Serkan x, Giray x, Egemen x, Cale x, Colman x, Selçuk x, Alanzinho x, Jaja x, Burak x, Umut x
YEDEKLER: Bora, Barış, Glowacki, Ceyhun, Hüseyin Kayıkçı, Yattara, Pawel
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş
BURSASPOR: Ivankov xx (Yavuz dk. 41 x), Ali Tandoğan x, Ömer x, İbrahim x, Vederson x, Volkan x, Svensson x, Ozan x, Bekir x, Ozan x, Batalla x, Miller x
YEDEKLER: Insua, Mustafa Keçeli, Kirita, Sercan, Stepanov, Atidore
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam
GOL: Burak (dk. 45) (Trabzonspor)
SARI KARTLAR: Cale (Trabzonspor), Ozan İpek (Bursaspor)

MAÇTAN DAKİKALAR
İLK YARI

Karşılaşmaya Bursaspor başladı.
2. dakika Bursaspor atağında Bekir Ozan orta alan önünden ceza sahası içine uzun oynadı ama top İbrahim Öztürk'ten auta çıktı.
3. dakika Trabzonspor'da Selçuk sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine yerden ortasını yaptı ama savunma son anda Burak Yılmaz'dan önce topu uzaklaştırdı.
5. dakika Bursaspor atağında cezasahası içine inen topu Miller dışarı bıraktı. Bekir'in vuruşunda top auta gitti.
6. dakika Trabzonspor atağında Burak Yılmaz topla birlikte ceza sahası içine girdi ama savunmada İbrahim Öztürk araya girerek topu kazandı.
10. dakika Bursaspor'da Vederson'un yaklaşık 35 metreden sert vuruşunda top kaleci Tolga'da kaldı
13. dakika Trabzonspor atağında Alanzinho'nun pasında topla buluşan Bursak'ın vuruşunda kaleci İvankov ayaklarıyla mutlak golü önledi.
15. dakika Bursaspor Miller'in düşürülmesiyle serbest vuruş kazandı. Vederson'un vuruşunda top üsten auta gitti.
17. dakika Bursaspor'da Ali Tandoğan sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
25. dakika Bursaspor gole çok yaklaştı. Sağ kanattan Volkan'ın ortasında Ozan'ın kafa vuruşu direkten döndü, boş durumda Batalla'nın vuruşunda son adan Egemen topu kornere gönderdi.
Bursasporlu futbolcuların formasının önünde Dijitürk reklamı dikkat çekiyor. 
26. dakika Bursaspor'da Ali Tandoğan sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma bir kez daha topu kornere gönderdi.
28. dakika Volkan Şen Cale'nin yaptığı hareket sonrası sakatlık geçiriyor. Hakem Cale'ye sarı kart gösterdi. Kaleci İvankov ile Volkan Şen'in tedavileri sürüyor.
31. dakika Bursaspor atağında Vederson sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu kornere gönderdi.
33. dakika Bursaspor'da Miller geçirdiği sakatlık sonrası oyun kenarında tedavisi yapılıyor. Miller yeniden oyunda
37. dakika Trabzonspor Selçuk ile serbest vuruş kullandı, Giray topa yükseldi dokunamadı, top doğrudan auta gitti.
40. dakika Bursaspor'da kaleci İvankov sakatlığı nedeniyle maça devam edemedi. Yedek kaleci Yavuz oyunda, İvankov oyun kenarına alınıyor
42. dakika Bursaspor Ali Tandoğan ile sol kanattan serbest vuruş kullandı, Miller topa dokunamadı
44. dakika Trabzonspor Burak Yılmaz'ın golüyle 1-0 öne geçti.
Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

İKİNCİ YARI

47. dakika Trabzonspor atağında Jaja ceza sahası içine arapasını verdi, Burak Yılmaz hareketlendi ama savunmada İbrahim Öztürk araya girerek topu uzaklaştırdı.
53. dakika Bursaspor'da Ali Tandoğan sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı kaleci Tolga boşa çıktı Miller altıpas içinde kafa vurmak istedi ama hakem öncesinde Miller için ofsayt kararı verdi.
57. dakika Bursaspor'da Vederson sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
59. dakika Bursaspor atağında Volkan Şen ceza sahası önünden kaleye sert vurdu ama top az farkla auta çıktı.
63. dakika Bursaspor atağında Ali Tandoğan sağ kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
66. dakika Bursaspor'da Batalla'nın yerine Altidore oyunda
67. dakika Bursaspor atağında Vederson sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
75. dakika Bursaspor atağında Vederson sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top doğrudan auta çıktı.
80. dakika Bursaspor'da Svensson'un yerine İnsua oyunda
84. dakika Bursaspor atağında Vederson sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Umut araya girerek topu kornere gönderdi.
85. dakika Bursaspor'da Ali Tandoğan sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
89. dakika Trabzonspor atağında Colman ceza sahası içine arapasını verdi, Umut topla buluştu, kaleci ile karşı karşıya sol çaprazdan uzak köşeye plase vuruşunu yaptı ve kaleci Yavuz topu kornere çeldi.
İkinci yarıya enaz 3 dakika ilave edildi.
Karşılaşma Trabzonspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2011.04.17 18:38 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Mehmet Mutlu
A