'Canım istedi' diye dövdüğü için çocukları elinden alınmıştı! Yeni skandal

'Canım istedi' diye dövdüğü için çocukları elinden alınmıştı! Yeni skandal

Eski futbolcu Emre Aşık ile çok olaylı bir boşanma süreci yaşayan Yağmur Sarnıç'ın hamile olduğu ve erkek bebek beklediği ortaya çıktı. Yağmur Sarnıç, 3 çocuğunun velayetini onlara "canım istedi" diye şiddet uyguladığı için kazanamamıştı.

2021.09.05 12:13 - Son Güncellenme: 2021.09.05 12:13 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
'Canım istedi' diye dövdüğü için çocukları elinden alınmıştı! Yeni skandal

Çekişmeli olarak eşi Emre Aşık'la boşanma davası süren Yağmur Sarnıç'ın skandalları bitmiyor. Emre Aşık'tan olan 3 çocuğunun velayetini onlara şiddet uyguladığı için kaybeden Yağmur Sarnıç'ın, yeni sevgilisinden hamile olduğu ortaya çıktı.

Sarnıç, geçtiğimiz aylarda Baycan Şenürek ile yeni bir ilişkiye başlamıştı. Eski futbolcu Emre Aşık, boşanma aşamasındaki eşi Yağmur Sarnıç'ın, kendisini öldürtmek için Baycan Şenürek'i ikinci tetikçi olarak tuttuğunu iddia etmişti. Sarnıç ise Şenürek için 'Aile dostum' demişti.Kontrollerini aksatmayan Sarnıç, önceki gün muayene sonrası aracına binerken görüntülendi. Sabah'ta yer alan habre göre, göbeğinin iyice belirginleştiği görülen Sarnıç'ın erkek bebek beklediği öğrenildi. İlişkilerini sosyal medyada ilan eden ikili, zaman zaman aşk fotoğraflarını da paylaşıyor. Sarnıç'ın paylaşımlarında Şenürek'e "Aslan Kocam" diye hitap ettiği görülüyor. 

ÇOCUKLARI ELİNDEN ZORLA ALINMIŞTI

Yağmur Sarnıç'ın, Emre Aşık'tan olan 3 çocuğuna şiddet uyguladığı gerekçesiyle üç çocuğu elinden zorla alınmıştı.

Emre Aşık, eşinin şiddet uyguladığı gerekçesiyle önce iki çocuğunun velayetini aldı. Ardından da o günlerde 1.5 yaşında olan en küçük kızını da yine annesi tarafından şiddet uygulandığı gerekçesiyle Yağmur Aşık'ın elinden almıştı.

Çocukların vücudundaki morlukları fark eden okul yönetimi, bu anları kayda alıp mahkemeye delil olarak sunmuştu. Bunun üzerine çocukların velayeti anneden alınarak babaya verilmişti. 

Tutanakta yer alan ifadelere göre, 25 Aralık'ta okuluna belirgin bir morlukla gelen çiftin kızlarının yüzünün şiş olduğu da tespit edildi. Öğretmenlerinin durumu sorması üzerine küçük kız "Annemin canı beni dövmek istemiş" diyerek cevap verdi.  Öğretmenlerin kayda aldığı görüntüler mahkemeye delil olarak sunuldu. Ardından mahkeme, çocuklarını sadece hafta sonu görebilen Yağmur Sarnıç'ın bu hakkını da elinden aldı.

Mahkemenin kararı üzerine Yağmur Sarnıç'ın elinden çocukları polis zoruyla alınmıştı.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.09.05 12:13 - Son Güncellenme: 2021.09.05 12:13 - HABER MERKEZİ
A