Cani yeğenden çifte infaz

Cani yeğenden çifte infaz

Ev almak için para biriktiren yaşlı karı koca boğularak öldürüldü. Polis, katil zanlısı olarak çiftin yeğenini gözaltına aldı. Katil, "Sevgilimi kürtaj yaptırmak için paraya ihtiyacım vardı" dedi.

2013.05.09 20:56 - Son Güncellenme: 2013.05.09 20:56 - Güncel
A
Cani yeğenden çifte infaz


Bursa'nın Mudanya ilçesi, dün sabah güne korkunç bir vahşet haberiyle başladı. Apartman kapıcısı Arif (84) ve Fahriye Aksu (79) çiftinin günlerdir dışarı çıkmamasından şüphelenerek polise haber verdi. Dairenin kapısını çilingire açtıran polis, salonda çiftin cesetleriyle karşılaştı.

Tenceredeki parayı bulamadı

Arif Aksu'nun başına sert bir cisimle vurulduğu ve daha sonra hem kendisi hem de eşinin yastıkla boğulduğu belirlendi. Odalardaki eşyaların dağıtıldığı, mutfaktaki tencerede saklanan paraların bulamadığı da tespit edildi. Vahşeti soruşturan polis, evden son çıkan Arif Aksu'nun kardeşinin oğlu olan ve kilima onarım merkezinde çalışan 23 yaşındaki Gökhan Aksu'yu gözaltına aldı. Suçunu itiraf eden zzanlı "S.T. isimli sevgilim hamile kaldı. Karnındaki üç aylık bebeği kürtaj ile aldırmak için 4 bin liraya ihtiyacım vardı. Ev almak isteyen amcamın yanında para olduğunu biliyordum. İstedim vermediler ben de öldürdüm" dedi. Polis zanlının sevgilisi S.T.'yi de gözaltına aldı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.05.09 20:56 - Son Güncellenme: 2013.05.09 20:56 - boş7
A