Can Yaman ile Diletta Leotta mavi tura çıktı

Can Yaman ile Diletta Leotta mavi tura çıktı

Rol aldığı 'Sandokan' adlı dizi nedeniyle uzun süredir İtalya'da bulunan Can Yaman, geçtiğimiz hafta Diletta Leotta ile Türkiye'ye döndü. Leotta'yı ailesiyle tanıştıran Yaman, evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisiyle Ege koylarına yelken açtı.

2021.06.29 15:24 - Son Güncellenme: 2021.06.29 15:25 - Magazin
A
Can Yaman ile Diletta Leotta mavi tura çıktı

Ünlü oyuncu Can Yaman (31),evlilik hazırlığı yaptığı spiker sevgilisi Diletta Leotta (29) ile Türkiye'ye geldi. Yaklaşık 6 aydır İtalya'da bulunan Yaman, rol aldığı dizinin çekimlerinin tamamlanmasının ardından soluğu İstanbul'da aldı.

Aşıklar, İstanbul'daki ilk günlerinde Boğaz turu yaptı. Ünlü oyuncu, sevgilisine İstanbul'u tanıttı. Leotta o anları da sosyal medya hesabından yayınladı. Poyrazköy'de objektif karşısına geçen Leotta, Boğaz manzarasını ve Türk mutfağından görüntüleri de takipçileriyle paylaştı.

AİLEYE GİRDİ

İlerleyen saatlerde Can Yaman, Leotta'yı ailesiyle tanıştırdı. Yaman'ın annesi Güldem Can, paylaştığı bu fotoğrafa, "Kızım & Oğlum" notunu düştü. İlişkileri evlilik yolunda ilerleyen çiftin bu fotoğrafı hakkında, 'Nikah yakın' yorumları yapıldı.

Leotta, Ayasofya Camii'ni de ziyaret etti. Ayasofya'dan çok etkilendiğini söyleyen ünlü spiker ardından Tarihi yarımada'yı gezdi.

EGE KOYLARINA YELKEN AÇTILAR

Yaman ve Leotta çifti rotalarını Ege koylarına çevirdi. Tekneleriyle denizin ve güneşin tadını çıkaran aşıklar o anları da takipçileriyle paylaştı.

Can Yaman da karın kaslarını sergilediği bu fotoğrafını 8 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı.

EVLENECEKLER

Yaman, 16 Şubat tarihinde bir uçağın arkasına taktırdığı "Diletta benimle evlenir misin? Seni seviyorum, Can." yazılı İtalyanca sözleri Roma'da uçurtmuştu. Diletta da Yaman'ın evlilik teklifini kabul etmişti.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.06.29 15:24 - Son Güncellenme: 2021.06.29 15:25 - Sevcan Sarıkaya
A