Çağlar Ertuğrul, Şeyma Subaşı'nın sevgilisini ti'ye aldı

Çağlar Ertuğrul, Şeyma Subaşı'nın sevgilisini ti'ye aldı

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Teşkilat'ta Serdar karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul, Şeyma Subaşı'dan dikkat çeken bir istekte bulundu. Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mohammed Alsaloussi'ye gönderme yapan Ertuğrul, "Mısırlı sevgiliden rica etsek, sinema salonu kapatır mı?" diye sordu.  

2021.04.28 12:27 - Son Güncellenme: 2021.04.28 12:28 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Çağlar Ertuğrul, Şeyma Subaşı'nın sevgilisini ti'ye aldı

Son dönemin popüler dizilerinden Teşkilat ile adından söz ettiren Çağlar Ertuğrul, Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den ilginç bir istekte bulundu.

Çağlar Ertuğrul, "Katrilyarder Mısırlı sevgiliden rica etsek, sinema salonu kapatır mı? Yeni 'Mortal Kombat'ı büyük perdede izlemek istiyorum" sözleriyle, Subaşı ve sevgilisini ti'ye aldı.

NE OLMUŞTU?

Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi, Bali tatili dönüşü özel jet bulamayınca sevgilisi Şeyma Subaşı ve kızı Melisa için uçak kapatmıştı. 

Subaşı, Instagram hesabından peş peşe yaptığı paylaşımlarına "Özel jet bulamayınca tüm uçağı bizim için rezerve etti" notunu düşmüştü. 

Bu paylaşım sonrası tepki toplayan Şeyma Subaşı, "Her zaman en iyisini hak ettiğimi biliyorum. Ben çok değerli ve özelim. Ailemden iyi bir eğitim aldım. Tanrı bana en iyisini verdi. Sevgilimi çok seviyorum. O inanılmaz bir insan. Nasıl harika bir insan olunabileceğini anlatan bir kitap bile yazabilir. Lütfen dedikodu yapmayın ve önce kendinize bakın" diyerek eleştirilere yanıt vermişti. 

"BU AŞKTAN KÖR OLDUM"

İş insanı Mohammed Alsaloussi tüm yorumlardan sonra sevgilisinin fotoğrafının altına yanıt vermişti. 

"Normalde hiç yorum yapmam ama bu sefer seni herkesten daha iyi tanıdığımı söylemeliyim ve sen gerçekten tanıştığım en tatlı, en kibar, sevgi dolu insansın ve bu yüzden seni seviyorum. Bunu aşktan kör olduğum için söylemiyorum. Bunu söylüyorum çünkü seninle sevildiğimi ve takdir edildiğimi hissediyorum. Seninle her şeyi her zamankinden daha net görüyorum."

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.04.28 12:27 - Son Güncellenme: 2021.04.28 12:28 - HABER MERKEZİ
A